Ryzen 5 3600 + GTX 970 darboğaz yapar mı?

İşletim sistemi
Windows 10

SenpaiiTi

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese selam bilgisayarlarımın ekran kartı hariç diğer parçaları değiştirmek istiyorum. Alacağım sistem parçaları bunlar;
İşlemci: Ryzen 5 3600.
RAM: Corsair Vengeance 2x8GB.
Anakart: Gigabyte GA-A320M

Bilgisayarımda bulunan parçalar;
GTX 970.
550 wt PSU.

Bilgisayarıma bu parçaları takarsam darboğaz yaşar mıyım? Veya ani FPS problemleri olur mu? Lütfen bilgiliyseniz cevap verin! Şimdiden teşekkürler.

Herkese selam bilgisayarlarımın ekran kartı hariç diğer parçaları değiştirmek istiyorum. Alacağım sistem parçaları bunlar;

GTX 970.
550 wt PSU.

Bilgisayarıma bu parçaları takarsam darboğaz yaşar mıyım? Veya ani FPS problemleri olur mu? Lütfen bilgiliyseniz cevap verin! Şimdiden teşekkürler.

O işlemci RTX 2070 bile besler güzel ikili olur.

GTX 970.
550 wt PSU.

İleride ekran kartı değişmeyi düşünürseniz 3600X e bakın derim. almayacaksanız gayet iyi bir sistem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı