Ryzen 5 3600 hâlâ alınır mı?

tolgauzerr

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Sistemimi yükseltmek istiyorum Ryzen 5 2600X, ASUS ROG STRIX RX570 4 GB kullanıyorum. Ekran kartı yükseltme kararı aldım. Şu an ekran kartı olarak RX6600 alacağım onun içinde işlemcim darboğaz yapıyor ben de Ryzen 5 3600 almaya karar verdim ve darboğaz olasılığı düşük sorun da çıkarmıyor, sizce alınır mı bu zamanda? Bütçem şu an buna yetiyor daha sonra ise 5600'e geçerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence hem 3600 alıp hem 5600 almayın. Ekran kartını alın bir süre sonra direkt 5600'e geçersiniz.

Aralarında aman aman bir fark olduğunu sanmıyorum 2600X 16MB cache kullanırken 3600 ise 32 kullanıyor geçmeni tavsiye etmem şimdilik daha sonradan 5600 alman daha iyi olur.

Daha sonra 5600 geçecekseniz almanıza gerek yok hocam aman aman bir darboğaz olacağını sanmıyorum. Ayarları yükseğe çekerseniz darboğaz minimuma iner hissetmezsiniz muhtemelen.

h
Daha sonra 5600 geçecekseniz almanıza gerek yok hocam aman aman bir darboğaz olacağını sanmıyorum. Ayarları yükseğe çekerseniz darboğaz minimuma iner hissetmezsiniz muhtemelen.
Hocam darboğaz meselesinden anlıyorsun sanırım. elimde rtx 3060 8G r5600x var gta onlineda grafikleri maxda mı oynamalıyım yoksa lowda mı ?

H

Hocam darboğaz meselesinden anlıyorsun sanırım. Elimde RTX 3060 8G R5600X var GTA Online'da grafikleri Max'da mı oynamalıyım yoksa Low'da mı?

Max'ta oynayabilirsiniz sisteminizde darboğaz yaşanmaz hocam. Darboğaz işlemcinin ekran kartını besleyemediği durumlarda ortaya çıkar. Sizin işlemciniz 3060 Ti kadar rahatlıkla besleyebilir zaten.

Yanlış bilgi
Bence siz direkt AMD Ryzen almayın, Intel ile her VS'yi çoğunlukla kaybediyor. Pişman olursunuz. Hayatını karartırsın ve para tuzağı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence siz direkt AMD Ryzen almayın, Intel ile her VS'yi çoğunlukla kaybediyor. Pişman olursunuz. Hayatını karartırsın ve para tuzağı.

Birazdan bu yanlış bilgi içeren yorum silinecek.

Hocam şu an işlemcim yok Ryzen 5 3600 alırım sonra ekran kartını, sonrasında ise Ryzen 5 5600'e geçerim.

Siz bu arkadaşa bakmayın hocam. İşlemci almayın ekran kartını alın. Sonrasında yükseltirsiniz 5600'e.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…