Ryzen 5 3600 için anakart

Bütçe
650

StiltSkin

Hectopat
Merhabalar, sistemime yükseltme yapacağım. Ekran kartı olarak RTX 2070, işlemci olarak Ryzen 5 3600 almayı düşünüyorum.

Ryzen 5 3600'ün yanına Gigabyte B450M-H 3600 MHz mATX anakart düşünüyorum. Anakart hakkında bilgisi olan var ise cevaplayabilir mi, bu anakart ile bir sıkıntı yaşar mıyım ya da işlemci ile uyumlu çalışır mı? Fiyat performans olarak kaliteli geldiği için seçtim şu anki fiyatı 536₺. Bundan daha iyi ya da alternatif olarak 550, 650 TL fiyat aralığında anakart önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler :)

Anakart: Gigabyte B450M H AMD B450 Soket AM4 DDR4 3600(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte S2H modeli daha iyi duruyor, bu versiyonda mosfet soğutucusunu falan kaldırmışlar.

700 TL'ye çıkarsan bu da iyi bir alternatif:

Gigabyte S2H modeli daha iyi duruyor, bu versiyonda mosfet soğutucusunu falan kaldırmışlar.

700 TL'ye çıkarsan bu da iyi bir alternatif:

Teşekkürler, S2H modelini alayım o zaman, herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi 3600 ile ?

Aynı durumu yaşıyorum r5 3600'a b450m-h 3600oc sipariş ettim bu cuma indirime girdi sıkıntı olur mu lütfen cevaplayın

Öncelikle kendi konunuzu açarsanız daha çok destek bulabilirsiniz. İkinci olarak; güncel bir BIOS ile geliyorsa tak-çalıştır şeklinde kullanılacaktır.

Öncelikle kendi konunuzu açarsanız daha çok destek bulabilirsiniz. İkinci olarak; güncel bir BIOS ile geliyorsa tak-çalıştır şeklinde kullanılacaktır.

Teşekkür ederim dostum, az önce telefondaydım ve şarjım azdı, alelacele bir yorum yapayım dedim konu açamaya yetişemezdim. Ama şimdi eve geldim ve konu başlığı açılımında bulundum :D. Yardımın ve desteğin için çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı