Ryzen 5 3600 için kasa değişimi

Bütçe
700

Ömer98

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
işsiz
Ryzen 5 3600 aldım ve stok fanla birlikte varsayılan ayarlarda işlem yapan, özellikle Battlefield 5 ve Call of Duty Warzone gibi oyunlarda 85 derecelere kadar çıkıyor. Zalman Z3+ kasa kullanıyorum. Geçenlerde beraberinde verilen 600W'luk güç kaynağı gümlemişti her neyse ben işlemcimi ısıtmamak için soğutmak istiyorum. Kasamı değiştirebilirim veya hava soğutma alabilirim bütçem 650-700 arasıdır. Şimdilik ikisinden birini yapıp ileride başka alacağım o yüzden lütfen 1 tane önerin.

B450 Tomahawk Max anakartını kullanıyorum.
Sıvı soğutma bunu alıp yoluma devam edebilirim ama tatatatandan çok alma taraftarı değilim ne dersiniz? Bu arada kasanın arkasındaki kablolama rezalet arka tarafa 6 tane kelepçe taktım ama yine de kapağını kapatabilmek için itmem lazım oluyor.

Son düzenleme:
Sıvı soğutma veya üst seviye hava soğutma almak mantıklı, Arctic Freezer 34 E Sports Duo veya stok beklenip Sychte Fuma 2 alınabilir. Bu, sıcaklık sorununu çözecektir büyük ihtimalle.
Sıvı soğutma alacaksanız da yine stok bekleyip Arctic Liquid Freezer II tercih edebilirsiniz, fiyatı pandemiden önce 650-700 lira arasıydı.

Benim kasada sadece 120mm radyatör desteği var keşke 240 olsaydı. Arctic Freezer 34'e sports Duo güzele benziyor alınabilir.
Bunun duosu ile tek fanlısı arasında kaç derece oynuyor ?

Hoca baktım da benim kasaya o uymuyor uysa bile kapısı kapanmaz derinliği 15cm. Attığım sıvı soğutmayı alsam sıkıntı olur mu yoksa başka bir öneriniz var mıdır?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…