curiousoftech
Kilopat
arkadaşın parçalarında hangisi uyumsuz, açıklar mısınız. Hem bizde öğrenelim, bilgimiz artsın..Benim önerim 11400 + H510 bir sistem toplamanız. Eğer oyunlarla işiniz yoksa UHD 730 bile size 4K görüntü verebilir ve işinizi fazlasıyla görür. Aşağıya bırakıyorum sistemi. Sizin sistemde ki en kötü parça maalesef güç kaynağı. Anakart olarakta Gigabyte B450M S2H V2 almanız daha mantıklı olur. Önerdiğim sistemi alabilirsiniz:
Intel i5-11400 Altı Çekirdek 2.60 Ghz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Intel i5-11400 Altı Çekirdek 2.60 Ghz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Asus Prime B560M-A 5000mhz(OC) RGB M.2 1200p mATX Anakart
Asus Prime B560M-A 5000mhz(OC) RGB M.2 1200p mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram özelliklerini incele, 3.508,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Kingston A2000 SA2000M8/500G PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston A2000 SA2000M8/500G PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston A2000 SA2000M8/500G PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.495,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
GT710'a hiç bulaşmayın. Önermiyorum. Anakartı size uygun seçtim. (VGA çıkışı yok fakat dönüştürücü kullanabilirsiniz rahatlıkla.) İşlemci 3 ekrana kadar destek sunuyor. Yani 3 ekran için uygun işlemci ve anakart seçtim. Uyumsuzluk/eksiklik yaşamazsınız. Kesinlikle GT710 gibi bir saçmalığa 400-500TL para bayılmayın. Diğer parçaların eksiliği/yanlışlığı da cabası. Pek yardımcı olmamışlar konuda size. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Ben o anakarta o ekran kartından takıp kullandım hiçbir uyumsuzluk yok.@asels Uyumsuzluğu ekran ile ilgili söyledim. AMD sistemdeki eksiklik anakart ve güç kaynağından kaynaklanıyor. Ayrıca boş yere sadece görüntü almak için GT710'a 400-500TL para bayılmak mantıklı değil. Onun yerine daha güçlü bir işlemci ve güncel sistem önerisi yaptım. Güç kaynağı C4 iken, B Tier bir güç kaynağı önerdim. Hakeza kasa olarakta çok daha iyi olduğunu düşündüğüm/forumca düşündüğümüz kasa önerdim. Kısaca böyle.
Kalacaksın tabii. Buradaki soruyu okuyabiliyor musunuz?Arkadaşlar sipariş veriyorum, sisteme uyumsuz parça var mıdır? Kontrol edip onay verecek biri olursa sevinirim.
hakikaten hem seviyesizsin hem de okuma anlama kabiliyetin yok.@RFNRK Dostum bu mahlukatla daha fazla muhatap olmuyorum. Sen benim demek istediğimi anladıysan yeterlidir. Şuraya senin için "3-5" konu bırakayım. Sen kararını ver.
PowerBoost Güç Kaynakları Nasıldır?
Merhabalar. Aşağıda belirttiğim sistemi topladım. Daha sonrasında sisteme ilave olarak aynı RAM'den 1 tane daha alacağım. Bütçe sınırım 7500'dü. Bilgisayarı itopya.com'dan topladım. Kullandığım PSU'nun markası hakkında çok kötü şeyler okudum. Gerçekten sistem toplama hakkında bilgili iseniz...www.technopat.net
Power Boost Güç Kaynağı ve Kasa nasıldır?
Merhabalar. Bugün 2 sularında bir bilgisayar siparişi verdim. Biraz araştırınca kasası olan Power Boost VK-T01B kötü bir kasa ve güç kaynağı olduğunu duydum. Bu yüzden siparişi az önce iptal etme talebinde bulundum tekrar sipariş verip daha iyi bir kasayla almak için. Sizce iptal etmeye gerek...www.technopat.net
Power Boost PSU alınır mı?
İtopya'da hazır bir sistem alacağım. PSU'su Power Boost. Güvenilir mi? Bilgisi olan var mı? https://www.itopya.com/power-boost-600w-80-plus-bronze-12cm-fanli-atx-psu/www.technopat.net
PowerBoost Güç Kaynağı Alınır mı?
1 Saat önce İtopya’dan Bu sistemi aldım. Ama içinde güç kaynağı PowerBoost. Her yerde PowerBoost güç kaynağı alınmaz diyorlar. Sıkıntı olur mu? Sistem bu ; BOOST-RGB-C013/Ryzen 3 2300X/Sapphire Pulse OC RX570 4G/8GB DDR4 RAM/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYAwww.technopat.net
Power Boost güç kaynağı patladı
Bir akrabam 27 Eylül 2019 tarihinde aşağıda belirttiğim sistemi almış. Bugün sistem boşta açıkken, ışıkla birlikte patlamış. Şimdi sistem açılmıyormuş. Arıza kaydı oluşturdum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Akrabam uzakta, parçaları tek tek deneyemem. Garantiden karşılanır mı? Güç kaynağını bir ara...www.technopat.net
PowerBoost güç kaynağı gerçekten patlar mı?
Her ürünü buradaki yorumları dikkate alarak alsak sanırım sadece cooler master ve corsair den başka ürün alamazdık. Diğer firmalar ise batardı. Hep ezber klişe yorumlar eminim kullanmamışlardır kendileride. Gerekçeleride geri dönüşler kötüydü. Sana şöyle bir şey söylemek istiyorum. Elimde 15...www.technopat.net
Power Boost PSU patlar mı?
Bu marka hakkında bilginiz varsa sormak istiyorum. Bunların güç kaynaklarının bazısı sertifikalı. Bu sertifikalılar iyi midir? Yoksa marka tamamen çürük mü? Çoğunun 80+ sertifikası gerçek değil.www.technopat.net
Sana böyle parçalar aldırabilecek bilgisizliğe sahip insanlara da kulak asmamanı öneririm. Herhangi bir yardıma veya öneriye ihtiyacın olursa etiketleyip sorabilirsin.
İyi forumlar!