Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #11 Fan yok. Macun bile sürülmemiş. Komik.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 12 Aralık 2021 #12 zuesn dedi: Troll konu değil mi? lütfen öyle olsun. Genişletmek için tıkla... GameTech teneke kasa kullanan kişiden trol çıkacağını sanmam. Teknoloji bilgisi sıfır. Bu sistemi de en az 10K'ya itelemişlerdir.
zuesn dedi: Troll konu değil mi? lütfen öyle olsun. Genişletmek için tıkla... GameTech teneke kasa kullanan kişiden trol çıkacağını sanmam. Teknoloji bilgisi sıfır. Bu sistemi de en az 10K'ya itelemişlerdir.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #13 kino dedi: GameTech teneke kasa kullanan kişiden trol çıkacağını sanmam. Teknoloji bilgisi sıfır. Bu sistemi de en az 10K'ya itelemişlerdir. Genişletmek için tıkla... Sistem bu şekil hazır geldiyse gülerim. Bırak fanı, macun bile sürmeye yeltenmemişler.
kino dedi: GameTech teneke kasa kullanan kişiden trol çıkacağını sanmam. Teknoloji bilgisi sıfır. Bu sistemi de en az 10K'ya itelemişlerdir. Genişletmek için tıkla... Sistem bu şekil hazır geldiyse gülerim. Bırak fanı, macun bile sürmeye yeltenmemişler.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 12 Aralık 2021 #14 SalsaVoxCS dedi: Sistem bu şekil hazır geldiyse gülerim. Bırak fanı, macun bile sürmeye yeltenmemişler. Genişletmek için tıkla... Sistemi kendim topladım diyor ama tüm parçaları dizebilecek kişi işlemci fanının ne olduğunu bilir. Satan yer tray diye dümdüz gönderdiyse komedi.
SalsaVoxCS dedi: Sistem bu şekil hazır geldiyse gülerim. Bırak fanı, macun bile sürmeye yeltenmemişler. Genişletmek için tıkla... Sistemi kendim topladım diyor ama tüm parçaları dizebilecek kişi işlemci fanının ne olduğunu bilir. Satan yer tray diye dümdüz gönderdiyse komedi.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #15 kino dedi: Sistemi kendim topladım diyor ama tüm parçaları dizebilecek kişi işlemci fanının ne olduğunu bilir. Satan yer tray diye dümdüz gönderdiyse komedi. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen böyle hazır geldi. Yoksa dediğiniz gibi sistemi bu kadar takan kişi fanın ve macunun ne olduğunu bilir.
kino dedi: Sistemi kendim topladım diyor ama tüm parçaları dizebilecek kişi işlemci fanının ne olduğunu bilir. Satan yer tray diye dümdüz gönderdiyse komedi. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen böyle hazır geldi. Yoksa dediğiniz gibi sistemi bu kadar takan kişi fanın ve macunun ne olduğunu bilir.