Ryzen 5 3600 ısınma problemi var mı?

Stealth çıkıyor.

Kusura bakmayın hocam ondan da olabilir galiba.

Zaten asıl sebep o 3600 alan kişi fan almazsa ısınmalara mağruz kalacak ama 3600X alırsa ısınma sorununa mağruz kalmayacak yani 3600 alsa diyelim 3600 1300 TL 3600X 1500 TL sen fana 200 TL vericen her şekilde kaliteli olması için onun yerine 3600X alsa daha iyi performans orta dereceli bir fan.

Hocam yazın 3600X'de ısınıyor stok fan ile.

Hocam yazın 3600X'de ısınıyor stok fan ile.

Hocam yapacak bir şey yok yani de kasa içi soğutma iyiyse çok ısınmaz 1 fanlı kasaya koysanız tabii ısıncaktır ama önü mesh panel olup önünde 3 arkasında 1 egzoz fanı olursa ısınma yaşatmaz.

Evet ısınma sorunu var hocam. Çok kaliteli bir kasa ile kullandık fakat ona rağmen 3600'da ısı problemi mevcut. Sıvı soğutma desteği ile çözdük.

Hocam yapacak bir şey yok yani de kasa içi soğutma iyiyse çok ısınmaz 1 fanlı kasaya koysanız tabii ısıncaktır ama önü mesh panel olup önünde 3 arkasında 1 egzoz fanı olursa ısınma yaşatmaz.
Aynen benim kasa tam öyle demekki ondan ısınmıyor.

Benimki Ryzen 5 3600X ve hiç ısındığını görmedim hocam 1 saatlik oyun sürecinde 60'C 70'C olduğunu gördüm.

Güçlü bir işlemci fanı ve kasaya fan eklemeniz yeter.
Uzay montaj kullanacağım
Evet ısınma sorunu var hocam. Çok kaliteli bir kasa ile kullandık fakat ona rağmen 3600'da ısı problemi mevcut. Sıvı soğutma desteği ile çözdük.
Uzay montaj sıvı soğutma nasıl takılıyor

Uzay montaj kullanacağım

Uzay montaj sıvı soğutma nasıl takılıyor

Sıvı soğutma aldınız mı? Eğer almadıysanız uzay montaj için sıvı soğutmaya pek de gerek yok bir de sıvı soğutmanın fanını bir şekilde sabitlemeniz gerekecek. Uzay montaj kullanacaksanız işlemci daha az ısınacaktır zaten.

Hayır almadım, Ryzen 5 3600x alacağım internette çok ısınıyor diyorlar. Doğrumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…