J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 10 Haziran 2020 #51 Vio+ dedi: Stok soğutucusu kesinlikle yeterli değil. 80-85 derecede oynuyorum 90'da gördüm. Genişletmek için tıkla... CPB kapatırsanız o dereceler 70 65'e düşer.
Vio+ dedi: Stok soğutucusu kesinlikle yeterli değil. 80-85 derecede oynuyorum 90'da gördüm. Genişletmek için tıkla... CPB kapatırsanız o dereceler 70 65'e düşer.
AnatolianTigerTR Hectopat Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 179 14 Ağustos 2020 #52 Jira'nın süper çakması 3T dedi: CPB kapatırsanız o dereceler 70 65'e düşer. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jira'nın süper çakması 3T dedi: CPB kapatırsanız o dereceler 70 65'e düşer. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et