T taxiarchiaa Centipat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #1 RAM hyper x fury 3200 mhz ddr4 Anakart asus b450m dragon R5 3600 işlemcim çalıştırdığım gibi 65 derecede başlıyor.
742795 Decipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 1.985 Çözümler 5 26 Mayıs 2024 #2 taxiarchiaa dedi: R5 3600 işlemcim çalıştırdığım gibi 65 derecede başlıyor. Genişletmek için tıkla... Termal macun değişimi yapın, belki fan temas etmiyordur.
taxiarchiaa dedi: R5 3600 işlemcim çalıştırdığım gibi 65 derecede başlıyor. Genişletmek için tıkla... Termal macun değişimi yapın, belki fan temas etmiyordur.
Faruk53 Hectopat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 1.510 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri ---------- Sistem Bileşenleri ---------- Anakart -> Asus Prime B450M-K II (BIOS 4004) İşlemci -> Ryzen 5 (Zen 3 Vermeer) 5600~4.4GHz Soğutucu -> Noctua NH-U9S chromax.black (Çift Fanlı) Ram -> Corsair Venegance RGB RT 32GB (Micron, SR, 2x16) Ekran Kartı -> Gigabyte RTX 3070Tİ Gaming OC (Rev 1.0) SSD -> Samsung 980 Pro M2 1TB PSU -> Sharkoon Silent Storm Cool Zero 750W 80+Gold Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #3 taxiarchiaa dedi: R5 3600 işlemcim çalıştırdığım gibi 65 derecede başlıyor. Genişletmek için tıkla... Ne zamandır böyle
taxiarchiaa dedi: R5 3600 işlemcim çalıştırdığım gibi 65 derecede başlıyor. Genişletmek için tıkla... Ne zamandır böyle
Samet Celep Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #4 CBS Kapatıp deneyin.
T taxiarchiaa Centipat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #5 742795 dedi: Termal macun değişimi yapın, belki fan temas etmiyordur. Genişletmek için tıkla... Az önce yaptım hocam 1 yıldır kullanmıyordum bilgisayarı şimdi kurdum bu düzeyde başladı. Samet Celep dedi: CBS Kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Cbs ne hocam yardımcı olur musunuz?
742795 dedi: Termal macun değişimi yapın, belki fan temas etmiyordur. Genişletmek için tıkla... Az önce yaptım hocam 1 yıldır kullanmıyordum bilgisayarı şimdi kurdum bu düzeyde başladı. Samet Celep dedi: CBS Kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Cbs ne hocam yardımcı olur musunuz?
742795 Decipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 1.985 Çözümler 5 26 Mayıs 2024 #6 taxiarchiaa dedi: Az önce yaptım hocam 1 yıldır kullanmıyordum bilgisayarı şimdi kurdum bu düzeyde başladı. Genişletmek için tıkla... Bir şeyi yanlış yapmışsınız.
taxiarchiaa dedi: Az önce yaptım hocam 1 yıldır kullanmıyordum bilgisayarı şimdi kurdum bu düzeyde başladı. Genişletmek için tıkla... Bir şeyi yanlış yapmışsınız.
T taxiarchiaa Centipat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #7 Faruk53 dedi: Ne zamandır böyle. Genişletmek için tıkla... Hocam az önce kurdum bilgisayarı 1 yıldır kullanmıyordum fakat ısı problemi 2 senedir var.
Faruk53 dedi: Ne zamandır böyle. Genişletmek için tıkla... Hocam az önce kurdum bilgisayarı 1 yıldır kullanmıyordum fakat ısı problemi 2 senedir var.
Samet Celep Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #8 taxiarchiaa dedi: Az önce yaptım hocam 1 yıldır kullanmıyordum bilgisayarı şimdi kurdum bu düzeyde başladı. Cbs ne hocam yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... BIOS Menüsünden kapatılan bir ayar hocam işlemciye fazla voltaj verdiği için ısınma oluyor. Stok fansa ısınması doğal. İsterseniz yardımcı olurum.
taxiarchiaa dedi: Az önce yaptım hocam 1 yıldır kullanmıyordum bilgisayarı şimdi kurdum bu düzeyde başladı. Cbs ne hocam yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... BIOS Menüsünden kapatılan bir ayar hocam işlemciye fazla voltaj verdiği için ısınma oluyor. Stok fansa ısınması doğal. İsterseniz yardımcı olurum.
T taxiarchiaa Centipat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #9 742795 dedi: Bir şeyi yanlış yapmışsınız. 742795 dedi: Bir şeyi yanlış yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Ne olabilir hocam? Dediğim gibi ısı problemi 2 senedir olan bir şey ama. Samet Celep dedi: BIOS menüsünden kapatılan bir ayar hocam işlemciye fazla voltaj verdiği için ısınma oluyor. Stok fansa ısınması doğal. İsterseniz yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olursanız çok iyi olur hocam.
742795 dedi: Bir şeyi yanlış yapmışsınız. 742795 dedi: Bir şeyi yanlış yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Ne olabilir hocam? Dediğim gibi ısı problemi 2 senedir olan bir şey ama. Samet Celep dedi: BIOS menüsünden kapatılan bir ayar hocam işlemciye fazla voltaj verdiği için ısınma oluyor. Stok fansa ısınması doğal. İsterseniz yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olursanız çok iyi olur hocam.
Samet Celep Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #10 taxiarchiaa dedi: Ne olabilir hocam? Dediğim gibi ısı problemi 2 senedir olan bir şey ama. Yardımcı olursanız çok iyi olur hocam. Genişletmek için tıkla... BIOS -> Advanced Mode -> Advanced -> AMD CBS -> Core Performance Boost -> Disabled. BIOS tuşu delete tuşudur hocam. F10 yapıp kaydetmeyi unutmayın.
taxiarchiaa dedi: Ne olabilir hocam? Dediğim gibi ısı problemi 2 senedir olan bir şey ama. Yardımcı olursanız çok iyi olur hocam. Genişletmek için tıkla... BIOS -> Advanced Mode -> Advanced -> AMD CBS -> Core Performance Boost -> Disabled. BIOS tuşu delete tuşudur hocam. F10 yapıp kaydetmeyi unutmayın.