İşlemcim Ryzen 5 3600 ve normal kullanımda +75 derecelerde çalışıyor ve bu artıyor çoğu zaman. Kule tipi bir soğutma kullanıyorum ama pek faydası var gibi gözükmüyor bu sebepten ötürü sıvı soğutma almayı düşünüyorum önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.
Bütçe: 3000TL.
(Amazon Prime olursa sevinirim, erkenden elime ulaşır çünkü. Olmaz ise problem değil.)
İşlemcim Ryzen 5 3600 ve normal kullanımda 70 derecelerde çalışıyor ve bu artıyor çoğu zaman. Kule tipi bir soğutma kullanıyorum ama pek faydası var gibi gözükmüyor bu sebepten ötürü sıvı soğutma almayı düşünüyorum önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.
(Amazon Prime olursa sevinirim, erkenden elime ulaşır çünkü. Olmaz ise problem değil.)
70 derece bir sorun teşkil etmiyor. Yaz aylarında iyi bir sıcaklık bile diyebiliriz. O işlemciye sıvı sogutucu veya 3K'lık bir bütçe ayırmanızı mantıklı bulamadım.
70 derece bir sorun teşkil etmiyor. Yaz aylarında iyi bir sıcaklık bile diyebiliriz. O işlemciye sıvı sogutucu veya 3K'lık bir bütçe ayırmanızı mantıklı bulamadım.
90lara çıkıyor. Yani soğutma konusunda çok bir bilgim yok sıvı soğutma mı kullanıyım yoksa başka kule tipi bir soğutma mı kullanıyım bilmiyorum o yüzden yani bide bütçemde 3bin liraya kadar
Stok değil, markasını bilmediğim bir kule tipi soğutucu. Ayrıca şimdi baktım bir tane fan takılı olmasına rağmen dönmüyor. Bir tane soğutucu almam gerekiyor.
Konuda 1 tane doğru bilgi yok.
Baslik 70 diyor. Konuda 75+ yaziyor, siz şimdi 90+ diyorsunuz.
Biz neye göre yorum yapıp ne önerelim bu durumda hocam kendimi sorguladım. Biraz daha net konuşsak daha iyi değil mi?
İşlemcim Ryzen 5 3600 ve normal kullanımda +75 derecelerde çalışıyor ve bu artıyor çoğu zaman. Kule tipi bir soğutma kullanıyorum ama pek faydası var gibi gözükmüyor bu sebepten ötürü sıvı soğutma almayı düşünüyorum önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.
En ucuz Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!