Ryzen 5 3600 kullanıyorum çok hafif oyunlara girdiğim zaman bile işlemci sıcaklığı 87 derece civarı oluyor ve CPU kullanımı %100 oluyor. 3 tane programla virüs taraması yaptım ancak herhangi bir şey bulamadı. Battlefield 1 de ayarları Ultra'ya almıştım ve bilgisayar kapandı açtığımda işlemci bu hale geldi. Yardımcı olabilir misiniz?
CBP açık mı? Kullanım 100 olmasının sebebi CBP olabilir. Full yükte olduğu için de ısınıyor olabilir. Bende R5 3600 kullanıyorum CBP açık başka bir hava soğutucu ile 73 derece oluyor %100 kullanımda.
Stok soğutucu çöp dostum. Aynı işlemciyi kullanıyordum ilk başlar da normaldi fakat sonradan aynı sorunu yaşadım ve Arctic Freezer 34 e-Sports Duo aldım şuan gayet iyi sorun yok.
CBP açık mı? Kullanım 100 olmasının sebebi CBP olabilir. Full yükte olduğu için de ısınıyor olabilir. Bende R5 3600 kullanıyorum CBP açık başka bir hava soğutucu ile 73 derece oluyor %100 kullanımda.
Sisteminizi güvenilir bir antivirüs ve antimalware ile taratın. Korsan ya da güvenilir olmayan bağlantılardan indirdiğiniz bir dosya sorun yaratıyor olabilir. Direkt olarak donanımsal düşünmeyin. Elinizde bulunan işlemci stok fan ile 60 dereceyi görüyor boşta.