Çözüldü Ryzen 5 3600 işlemci üzerinde model numarası yazmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek
Merhaba İncehesap'tan aldığım Ryzen 5 3600 tray işlemcinin üzerinde modeli neden yazmıyor?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-01-13-15-14-33-591_com.miui.gallery.jpg
    181,6 KB · Görüntüleme: 75
Çözüm
Hocam hemen heyecanlanmayın seri numarasından sorgulayın, işlemci gücünü test edin. 1600'ü 3600 gösterebilirler modlama ile ama skorlarda fark eder.
Sorun gözükmüyor yazacaktım yanlış oldu
Hocam hemen heyecanlanmayın seri numarasından sorgulayın, işlemci gücünü test edin. 1600'ü 3600 gösterebilirler modlama ile ama skorlarda fark eder.
Deneme amaçlı OC ile 4200 yaptım sorun olmadı.

Koyuncu elektronik benim değil diyor o zaman neden incehesap onların diyor?
Var bir bit yeniği sanki belki de yanlış anlaşılma oldu. Gelişmeleri ve sonucu yazarsanız sevinirim

Koyuncu elektronik benim değil diyor o zaman neden incehesap onların diyor?
Var bir bit yeniği sanki belki de yanlış anlaşılma oldu. Gelişmeleri ve sonucu yazarsanız sevinirim
Tekrar İncehesap müşteri temsilcisini aradım araştırdılar ve Endeks bilişime kayıtlı dediler. Sorguladım doğru çıktı. Teşekkür ederim ilginiz için

Dosya Ekleri

• IMG_20220113_170453.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…