R Rattlesnake Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 8 8 Temmuz 2020 #1 Ryzen 5 3600 işlemcime stok soğutucu yetmiyor ve olması gerekenden fazla sıcaklık değerleri görüyorum iyi bir işlemci soğutucu almak istiyorum. Kasa arkasında ise sadece dışarıya hava üfleyen tek bir fan var kasaya da fan takmak istiyorum. Maksimum 500-600 TL bütçem var neler önerirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2020
Ryzen 5 3600 işlemcime stok soğutucu yetmiyor ve olması gerekenden fazla sıcaklık değerleri görüyorum iyi bir işlemci soğutucu almak istiyorum. Kasa arkasında ise sadece dışarıya hava üfleyen tek bir fan var kasaya da fan takmak istiyorum. Maksimum 500-600 TL bütçem var neler önerirsiniz.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 8 Temmuz 2020 #2 Fan+kule tipi soğutma yerine sıvı soğutma alırdım ve önerim Silverstone PF240 olur tabi fan+kule tipi soğutma bütçesi 600 TL yetmez o ayrı mesele.
Fan+kule tipi soğutma yerine sıvı soğutma alırdım ve önerim Silverstone PF240 olur tabi fan+kule tipi soğutma bütçesi 600 TL yetmez o ayrı mesele.
Çağlar Keyf Hectopat Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #3 COOLER MASTER Hyper 410R RGB 92mm İşlemci Hava Soğutucu | ITOPYA COOLER MASTER Hyper 410R RGB 92mm İşlemci Hava Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RR-H410-20PC-R1 ITOPYA'da. www.itopya.com Bunu önce al kullan işlemci yeterince soğuk olacaktır sonrasında kasa fani bakarsın.
COOLER MASTER Hyper 410R RGB 92mm İşlemci Hava Soğutucu | ITOPYA COOLER MASTER Hyper 410R RGB 92mm İşlemci Hava Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RR-H410-20PC-R1 ITOPYA'da. www.itopya.com Bunu önce al kullan işlemci yeterince soğuk olacaktır sonrasında kasa fani bakarsın.
R Rattlesnake Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 8 8 Temmuz 2020 #4 Çağlar Keyf dedi: COOLER MASTER Hyper 410R RGB 92mm İşlemci Hava Soğutucu | ITOPYA COOLER MASTER Hyper 410R RGB 92mm İşlemci Hava Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RR-H410-20PC-R1 ITOPYA'da. www.itopya.com Bunu önce al kullan işlemci yeterince soğuk olacaktır sonrasında kasa fani bakarsın. Genişletmek için tıkla... kasaya kaç tane fan takmam gerekir önde 3 üstte 2 fan yeri var
Çağlar Keyf dedi: COOLER MASTER Hyper 410R RGB 92mm İşlemci Hava Soğutucu | ITOPYA COOLER MASTER Hyper 410R RGB 92mm İşlemci Hava Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RR-H410-20PC-R1 ITOPYA'da. www.itopya.com Bunu önce al kullan işlemci yeterince soğuk olacaktır sonrasında kasa fani bakarsın. Genişletmek için tıkla... kasaya kaç tane fan takmam gerekir önde 3 üstte 2 fan yeri var
Çağlar Keyf Hectopat Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #5 Rattlesnake dedi: Kasaya kaç tane fan takmam gerekir önde 3 üstte 2 fan yeri var. Genişletmek için tıkla... Egzoz fan var kasada on slota 1 adet fan takabilirsiniz çok büyük etken olmaz ama önce siz işlemci soğutucusunu değiştirin sonrasına pek gerek kalacağını sanmıyorum.
Rattlesnake dedi: Kasaya kaç tane fan takmam gerekir önde 3 üstte 2 fan yeri var. Genişletmek için tıkla... Egzoz fan var kasada on slota 1 adet fan takabilirsiniz çok büyük etken olmaz ama önce siz işlemci soğutucusunu değiştirin sonrasına pek gerek kalacağını sanmıyorum.