kadirbga Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #11 Batu Z dedi: Hocam kaç dereceye çıktığını söyler misiniz en fazla? Anladığım kadarıyla ezbere konuşuyorsunuz. Herkesin stok soğutuculu R5 3600'ü CBP açıkken ısınacak diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ve çok sağ ol BIOS'tan kapattım o ayarı 3600'e düştü. Anlamadığım şey madem o ayar ile 4150'ye çıkabiliyor OC'den ne farkı oluyor?
Batu Z dedi: Hocam kaç dereceye çıktığını söyler misiniz en fazla? Anladığım kadarıyla ezbere konuşuyorsunuz. Herkesin stok soğutuculu R5 3600'ü CBP açıkken ısınacak diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ve çok sağ ol BIOS'tan kapattım o ayarı 3600'e düştü. Anlamadığım şey madem o ayar ile 4150'ye çıkabiliyor OC'den ne farkı oluyor?
Batu Z Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 2.425 Çözümler 11 18 Eylül 2020 #12 kadirbga dedi: Ve çok sağ ol BIOS'tan kapattım o ayarı 3600'e düştü. Anlamadığım şey madem o ayar ile 4150'ye çıkabiliyor OC'den ne farkı oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam işlemciden tam verim alabilmek için o özelliğin aktif olması lazım. OC'den farkına otomatik ayarlıyor olması diyebiliriz.
kadirbga dedi: Ve çok sağ ol BIOS'tan kapattım o ayarı 3600'e düştü. Anlamadığım şey madem o ayar ile 4150'ye çıkabiliyor OC'den ne farkı oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam işlemciden tam verim alabilmek için o özelliğin aktif olması lazım. OC'den farkına otomatik ayarlıyor olması diyebiliriz.