Ryzen 5 3600 - RTX 2060 sistem önerisi

İşlemci güzel bu seviyelerde bütçeler için artık standart oldu zaten.Anakart ben asus tuf b450 tercih ettim aynı ayardalar tercih meselesi sayılabilir.Ram güzel 3200 mhz ryzen 3600 için çok önemli ama CL değeri yazmıyor cl16 dan yüksekse crucial ballistix ya da corsaire yönelmelisin.Ekran kartı en önemli parça sapphire pulse 5700 xt almalısın aşağı yukarı 2060 fiyatına 2070s performansı veriyor. Ssd-Hdd bence biraz acayip olmuş ssd için 860 evo 500 gb almalısın 3000mb yazdığına bakma o oyunlarda o kadar farketmiyor mesela bir oyunu Hdd 30sn,ssd 13sn,nvme ssd 10snde yükler, üstelik bu devirde oyunlar 100gb civarı oluyor 250 çok az oyunları sürekli oradan oraya atmak zorunda kalırsın 500 şart. Hdd ihtiyacın kadar alacaksın ama benim sana tavsiyem bütçe varsa hiç Hdd alma bir ssd daha al çünkü güvenilir değil çok eski artık ömrünü tamamlamış bir teknoloji ama illa alacağım diyorsan seagate barracuda al en çok o beğeniliyor ayrıca bir sıkıntı çıkarsa dosya kurtarma sözü veriyorlar. Kasadan pek anlamıyorum ben en çok önerilen model olan cm mb511 tercih ettim forumda biraz gezersen toplanan 3 pcden en az 1 inde bu kasa var eğer sen de kasadan anlamıyorsan bence riske girme onaylanmışları, önerilenleri tercih et.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı