Ryzen 5 3600 RTX2060 sistem

Muhammed_trn

Hectopat
Resimde belirttiğim sistem geliyor. Birazdan istediğiniz herhangi bir şey varsa belirtirseniz yapabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
güle güle Kullanın..

Fiyat? Site?

Bence ekran kartını farklı bir marka seçseydiniz, çünkü Gigabyte'ın çift fanlı RTX 2060 modellerinde ısı sorunu yaşayan arkadaşlar vardı. Daha sonradan kendi sitesinde Rev. 2 benzeri ibareler gördüm, onlarda sorun giderilmiş olabilir. Onun dışında sistem gayet iyi, hayırlı olsun.

Ekran kartı modeli daha iyi seçilebilirdi. Ayrıca o PSU bu sistem için yeterli olmaz tam performans alamazsınız diye düşünüyorum.

Aynı sistemi farklı markalar kullanarak tercih ettim. Anakart ve Ekran Kartı MSI güç kaynağı ise FSP 700W aldım.

Aynı sistemi farklı markalar kullanarak tercih ettim. Anakart ve Ekran Kartı MSI güç kaynağı ise FSP 700W aldım.
Merhaba hocam topladığınız sistem ne kadar tuttu ve bileşenleri tam olarak belirtir misiniz? Şuanda aktif olarak kullanıyorsanız performansı hakkında yorum da yapar mısınız? Teşekkürler.

Gigabyte'tan yana Ekran kartını seçmenizi tavsiye etmem sıcaklık sorunları hat safhada.

Şuan Aorus Xtreme RTX 2060 kullanıyorum, MSI Gaming X, MSI Duke ve Asus Rog Strix modellerini de kullandım. Soğutma olarak içlerinde en iyisi net şekilde Aorus. Sadece yazılımını beğenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…