Ryzen 5 3600 RX 580 sistem nasıldır?

Bütçe
4500-5000TL

UmutDeniz99

Centipat
Merhaba, ufak grafik işleri ve oyun için toplamayı düşündüğüm sistemi sizin de görüşlerinizi almak için paylaşıyorum.
İleri de bir 8 GB RAM ve SSD alıp sistemi güncelleyeceğim. Anakart tavsiye edebilir misiniz? Ekran kartı konusunda da emin değilim.
Bütçem 4500-5000TL. Bütçemin biraz dışına çıkabilirim.

AMD Ryzen 5 3600 işlemci.
Corsair Vengeance 8 GB DDR4 3000MHz RAM.
ASUS Dual Radeon RX 580 8 GB ekran kartı
Corsair 650W güç kaynağı
Rampage redsky kasa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayi degistir. O tur markalardan urun alma. Muhtemelen PC'yi de Vatan'dan aliyorsunuz, almayin. Asiri pahali fiyatlar.
Üstelik 5000 liraya RX580 sistem tam bir fiyasko. Çok daha iyisi alinir o paraya.
Katılıyorum o bütçeye daha iyi bir sistem dizebilirsin.

Arkadaşlara katılıyorum, kesinlikle kasanı değiştir. İçeriye hava akışı sağlamayan bir kasa, sırf görüntüsü için bu kasayı tercih etme derim, aşırı sistem sıcaklığıyla çok uğraşırsın. Tavsiyem mesh panel bir kasa tercih etmen. Ve evet gene arkadaşların dediği gibi 5000 TL ye çok daha güzel bir sistem toplayabilirsin, aceleye getirme sakın.
Anakart ve kasa olarak imzamda kullandığım ürünleri tavsiye edebilirim, ya da daha iyi bir anakart olabilir. Ama kasa tavsiyemdir.

Kasayi degistir. O tur markalardan urun alma. Muhtemelen PC'yi de Vatan'dan aliyorsunuz, almayin. Asiri pahali fiyatlar.
Üstelik 5000 liraya RX580 sistem tam bir fiyasko. Çok daha iyisi alinir o paraya.
Katılıyorum o bütçeye daha iyi bir sistem dizebilirsin.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Daha iyi bir kasa alacağım. Sistemi internetten almayı planlıyorum. Ekran kartı olarak ne almalıyım? Başka değiştirmem gereken bir şey var mı?

Ekran karti: MSI GAMING X GTX 1660 SUPER ya da 1660TI (1800-1900 TL)
Islemci: R5 3600 (1300 TL)
Anakart: Gigabyte B450M S2H (400 TL)
RAM: Kingston 2x8 CL15 (500 TL)
Kasa ve PSU: Corsair Spec Delta 550W (600 TL)
SSD: Kingston 480 GB (400 TL)

Itopya'da falan indirim var, bu sistemi al. Hem kaliteli hem de performansli bir sistem olur.

Çok teşekkür ederim. Şimdilik daha iyi bir monitör almak için 1 RAM ve SSD almayacağım. Monitörü de 1MS 144Hz almayı planlıyorum.

Yine rahatsız ettim kusura bakmayın. Kaç MHz RAM almalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…