Arkadaşlar SSD'yi belli oyunlar için kullanacağımdan 240GB'a gerek duymadım açıkçası. Parçalar arası herhangi bir sorun çıkar mı? Ve ayrıca kasa önerileriniz varsa veya bu kasayı kullanıp görüşünü belli etmek isterse yazmasını rica ediyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
Hocam sisteminiz güzel ama RX580 yerine 1650 Super öneririm. Hem daha güncel hem az güç tüketiyor hem de daha performanslıdır. Kasanızın hava akışı yetersiz gibi duruyor. Başka kasalara göz atabilirsiniz.
Hocam sisteminiz güzel ama RX580 yerine 1650 Super öneririm. Hem daha güncel hem az güç tüketiyor hem de daha performanslıdır. Kasanızın hava akışı yetersiz gibi duruyor. Başka kasalara göz atabilirsiniz.
Teşekkür ederim, cevap için biraz geç oldu fakat bu mesajı yazdığınızdan dolayı bir bakayım dedim.İçime sindi ve gittim almaya değişiklikler oldu büyük sonrasında aldım sistemi, cidden teşekkür ederim.Sistem imzamda yazıyor bakabilirsiniz.
Acer Nitro RG240Ybmiix 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.