Kasa işi biraz keyif işidir ama şu var sakın ola ki ön tarafı cam veya pleksi olan bir kasa tercih etmeyin keza hava akışı rahat olmayacak ve ısı artacaktır haliyle.Şimdilik bütçem yok ama ilerleyen zamanlarda bütçem olursa sıvı soğutma takmak istesem değiştirmek çok büyük sıkıntı olurmu?
Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum sizin bi kasa öneriniz varmı?
Ekran kartım Asus 5700XT.Ekran kartınız nedir acaba?
Bende baktığımdan değil yorumlarda gördüm bide tek kırmızı sanırım RGB değil
Kasa olarak ne kullanıyosunuz ?Kasa işi biraz keyif işidir ama şu var sakın ola ki ön tarafı cam veya pleksi olan bir kasa tercih etmeyin keza hava akışı rahat olmayacak ve ısı artacaktır haliyle.
Ekran kartım Asus 5700XT.
Ekran kartını dik tutma aparatından mı bahsediyorsun? MB511 ekran kartı olarak 41 CM desteği var. Sizin ekran kartının boyunu bilmiyorum ama bu kasa oldukça büyük olduğu için sığar. 3 fanlı modeller genellikle 28-33 CM arası oluyor diye biliyorum.Önermiş olduğunuz kasayı ben de almayı düşünüyorum. 5700 XT nitro+ 3 fanlı olmasından dolayı kasaya takarken sorun oluşturur mu acaba? Bir konuda ek parça alınması gerektiğine dair bir şey okumuştum. Tam olarak içeriğini hatırlamıyorum ancak bulursam atacağım buraya.
Buradan bakabilirsiniz. Tabi Güç kaynağıda içinde geliyor ama farklı bir marka kullanmak size kalmış.Kasa olarak ne kullanıyosunuz ?
İşlemci soğutucu olması gerekmiyomuydu?Bu şekilde bir sistem daha mantıklı sanki.
i9 9900k
Intel Core i9-9900K BX80684I99900K 3.60GHz 16MB Soket 1151 14nm İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
z390 Tomahawk
MSI MAG Z390 Tomahawk Intel Z390 Soket 1151 DDR4 4400(OC)MHz ATX - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
5700XT
MSI AMD Radeon RX 5700 XT Mech OC 8GB 256Bit GDDR6 DX(12) Fiyatı
MSI AMD Radeon RX 5700 XT Mech OC 8GB 256Bit GDDR6 DX(12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
2*8 Ram
Corsair Vengeance 16GB(2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram Fiyatı
Corsair Vengeance 16GB(2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
700W 80+
Fsp Hydro 700 Serisi 80Plus Bronze 700W Psu Fiyatı
Fsp Hydro 700 Serisi 80Plus Bronze 700W Psu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kasa
MSI MAG VAMPIRIC 010M Temperli Cam 1x Fan RGB ATX Gaming Fiyatı
MSI MAG VAMPIRIC 010M Temperli Cam 1x Fan RGB ATX Gaming en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
512 SSD
Adata XPG SX6000 Pro 512GB 2100MB-1500MB/s NVM 1.2 SSD Fiyatı
Adata XPG SX6000 Pro 512GB 2100MB-1500MB/s NVM 1.2 SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
HDD
WD Green 2TB Intellipower Sata 3.0 64Mb 3,5' Sabit Disk Fiyatı
WD Green 2TB Intellipower Sata 3.0 64Mb 3,5' Sabit Disk en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ben de neyi unuttum diyordum.İşlemci soğutucu olması gerekmiyomuydu?
İ9 9900K tercih etmeniz durumun da hem fiyat artacaktır hemde sistem yükseltme yapamayacaksınız.1151 soket'in son işlemcisidir kendisi bana kalırsa İntel tercih edilecekse beklenmeliİşlemci soğutucu olması gerekmiyomuydu?
Öyle bir işlemciyi neden yükseltesin ki?İ9 9900K tercih etmeniz durumun da hem fiyat artacaktır hemde sistem yükseltme yapamayacaksınız.1151 soket'in son işlemcisidir kendisi bana kalırsa İntel tercih edilecekse beklenmeli