İyi günler. Daha önce sistemle ilgili bir konu açıp MSI B450 Tomahawk Max anakart ve Dark Guardian'ın DKCHGUARDIAN kodlu kasasını almaya karar vermiştim ancak anakartın fiyatı inanılmaz yükseldi; kasayla ilgili de birkaç kötü yoruma denk geldim. Toplam 1000-1200 TL aralığında kasa ve anakart önerebilir misiniz aşağıdaki sistem için?
MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile B450M-A PRO MAX ITOPYA'da.
www.itopya.com
Attığınız anakart ile bunun arasında bir fark var mı? Bir de kasa biraz küçük denilmiş yorumlarda. Gerek parçaların sığması gerekse de hava akışı konusunda sorun yaşar mıyım? Bu konulardan hiç anlamıyorum, mazur görün lütfen.
MSI B450-A Pro Max AMD B450 3466MHz DDR4 Soket AM4 ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Sistem parçalarını tek tek topluyorum ve güç kaynağını aldım ne yazık ki. Ancak forumda FSP markasıyla ilgili neredeyse hiç kötü yorum okumadım. Ayrıca ürünün altında teknik özelliklerinin yazılı olduğu bir plaka var ve orada 80plus bronze olduğu belirtilmiş. Ama içime kurt düşmedi desem yalan olur.
Merhaba bende Ryzen 5 3600 lü sistemi yeni topladım. Anakart olarak Asus Tuf B450 Pro Gaming kasa olarak Xigmatek Cocpit modelini tercih ettim. İkisinden de çok memnunum. Psu olarak kasanın içinde gelen 700W 80+ psu yu kullanıyorum.