Ryzen 5 3600 sistem nasıl?

Şunlarla değiştirirseniz güzel aslında:

Anakart:

Ram:

Power Supply:

Kasa:

Kulaklık:

Mouse:

Tasarıma önem veriyorsanız mouse alternatifi:

Webcam ve mouse hakkında bir şey söyleyemeyeceğim, pek bilgili değilim o konuda. Oyun için alıyorsanız 10400F veya 10600KF de tercih edebilirsiniz, oyun kısmında 3600'e göre daha performanslılar.

Çoğu kişi bana sizin önerdiğiniz kasayı öneriyor fakat ben benim seçtiğim kasada üst fanlar olduğu için seçmiştim fakat bunda yok aynı soğutmayı alır mıyım?

Çoğu kişi bana sizin önerdiğiniz kasayı öneriyor fakat ben benim seçtiğim kasada üst fanlar olduğu için seçmiştim bunda yok aynı soğutmayı alır mıyım?
Daha iyisini alırsınız. Bu kasa mesh panele sahip olduğu için hava akışı diğerine göre daha iyi. Üste dilerseniz kendiniz de fan takabilirsiniz fakat gereksiz gibi, ileride sıvı soğutma takacak olursanız radyatörü yukarı takarsınız.

Mouse pad, kulaklık ve mouse kötü.

Ben mouse olarak elimle tamamen kavrayabiliceğim mouslar tercih ettiğim için bunu seçmiştim daha önce de kullandım o yüzden bunu tercih ediyorum kulaklık için alternatifleri düşüneceğim teşekkürler.

Tamam büyük ihtimalle bunu seçerim artık.Teşekkürler

Ben mouse olarak elimle tamamen kavrayabiliceğim mouslar tercih ettiğim için bunu seçmiştim daha önce de kullandım o yüzden bunu tercih ediyorum kulaklık için alternatifleri düşüneceğim teşekkürler.
Hocam o mouse pek güvenilir gibi değil, eski sensör kullanıyorlar bildiğim kadarıyla.

Elinizle tamamen kavramak istiyorsanız aynı fiyata şu modele bakabilirsiniz:

Güzel duruyor elime sığar çok teşekkürler.

Tamam büyük ihtimalle bunu seçerim artık.Teşekkürler
benim ssd NVMe olduğu için anakartımında öyle olması gerekmiyor mu?
ASUS TUF B450M-PLUS-GAMING DDR4 SATA3 M2 PCIe NVME HDMI DVI PCIe 16X v3.0 AM4 mATX - PttAVM.com
Önerebileceğiniz bir kulaklık var mı acaba? (oyuncu kulaklığı)
önerebileceğiniz bir oyuncu kulaklığı var mı acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…