Merhaba,
Intel 10400F CPU ve B460 MSI anakartlı bir sistem yapacaktım ama Intel 11.nesilde B460 ile H410 desteklemeyecekmiş. O yüzden AMD'ye keskin bir dönüş yaptım, normalde zaten AMD'ciyim ama Intel'i bir denemek istemiştim, neyse. GPU RX570 4 GB var zaten bunların yanında, sizce okey midir? Iyi forumlar...
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD özelliklerini incele, 1.738,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
RAM'i önermiyorum anakart olarak biraz daha bütçeniz var ise B550 Bazooka alabilirseniz alın alamazsanız bu anakart da güzeldir (arada 400TL var) PSU nuz var mı? Ve SSD olarak 870 EVO öneririm.
Forumda 3-5 kişi sorunlu olduğunu iddia ediyor ve konularda sıklıkla bunu dile getiriyor. Bu iddialarının sebebi de arkadaş grubu içerisinde birinin sorun yaşaması. Özellikle çipleri sorunlu diye üstüne yürüyorlar bu modelin. Peki doğru mu? Saçmalık. Bu model dünya çapında en çok satan...
www.technopat.net
Bir sorunu yok RAM'in, önermeme sebebinizi anlamadım. @Shimada Sensei
RAM'i önermiyorum anakart olarak biraz daha bütçeniz var ise B550 Bazooka alabilirseniz alın alamazsanız bu anakart da güzeldir (arada 400TL var) PSU nuz var mı? Ve SSD olarak 870 EVO öneririm.