Ryzen 5 3600 sistem toplama

Fenerly

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Intel 10400F CPU ve B460 MSI anakartlı bir sistem yapacaktım ama Intel 11.nesilde B460 ile H410 desteklemeyecekmiş. O yüzden AMD'ye keskin bir dönüş yaptım, normalde zaten AMD'ciyim ama Intel'i bir denemek istemiştim, neyse. GPU RX570 4 GB var zaten bunların yanında, sizce okey midir? Iyi forumlar...

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210209-182200.png
    241 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_20210209-182150.png
    248,3 KB · Görüntüleme: 91
Parçalar güzel, alabilirsin. O anakart için 10400F'den caymaya değer bence. Çok güzel bir anakart, bir de soğutucu alır OC yaparsın.

Yalnız SSD olarak bunu tercih et.

Parçalar güzel, alabilirsin. O anakart için 10400F'den caymaya değer bence. Çok güzel bir anakart, bir de soğutucu alır OC yaparsın.
Peki ilerde olası bir gpu update yapmak istersem bu anakarta rtx bi kart takabilir miyim ?

RAM'i önermiyorum anakart olarak biraz daha bütçeniz var ise B550 Bazooka alabilirseniz alın alamazsanız bu anakart da güzeldir (arada 400TL var) PSU nuz var mı? Ve SSD olarak 870 EVO öneririm.

RAM'i önermiyorum.

Bir sorunu yok RAM'in, önermeme sebebinizi anlamadım. @Shimada Sensei

RAM'i önermiyorum anakart olarak biraz daha bütçeniz var ise B550 Bazooka alabilirseniz alın alamazsanız bu anakart da güzeldir (arada 400TL var) PSU nuz var mı? Ve SSD olarak 870 EVO öneririm.
Anakart için o seviyeye çıkmam zor biraz,psu var;zaten mevcut bi pc me update yapicam bu parçalarla,peki ram öneriniz nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…