Ryzen 5 3600 sistemde ekran dalgalanması

Shetz

Hectopat
İyi akşamlar, 2 gün önce bilgisayarımda hiçbir sorun yokken (Monitördeki titreme sorunu dışında) tuhaflık olduğunu gördüm. Bilgisayarı dün açtığım zaman alttaki videoda olduğu gibi yavaş açılıyor. Normalde Windows yükleme ekranı gelir fakat bende no Signal yazıp sonra hoş geldiniz yazısı geliyor ve klavye mouse ışığı gidip geliyor.

Açıldığında masaüstü çözünürlüğü 1280x1024'ten 1024x768'e düşmüştü ve renkler soluk ekranda yatay dalganmalar oluyor. Çözünürlüğü değişip ekran kartı driverlarını güncelledim hala düzelmedi. Format atayım dedim açılırken del tuşuna basıyorum sürekli bu sefer de no Signal yazısında kalıyor.

İşlemci: Ryzen 5 3600.
Anakart: Gigabyte B450M S2H v2.
RAM: Teamforce vulcanz 2x8 GB 3200MHz.
Ekran kartı: MSI twinfrozer GTX 750 Ti 2 GB.
Güç kaynağı: Sharkkon shP650W v2.
SSD: Apacher AS350 128 GB.
HDD: WD 500 GB.
Monitör: Hyundai B70a.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar sorun VGA kablosundan kaynaklanıyormuş benim gibi problemi olan arkadaşlar kabloyu değiştirerek sorunu çözebilr.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı