AMD Ryzen 5 3600.
MSI NVIDIA GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB.
16 GB RAM.
Oyun oynarken ya da video izlerken bir anda duruyor ve mavi ekran alıyorum. Birçok yolu denedim. İnternette var olan bütün yolları denedim neredeyse ama çözüme ulaşamadım. Minidump dosyalarımı paylaştım aşağıda yardım eder misiniz?
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...
www.technopat.net
Sonra tekrar "sfc /scannow" komutunu uygula.
Başka mavi ekran aldıysan minidump dosyasını paylaş.
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...
www.technopat.net
Sonra tekrar "sfc /scannow" komutunu uygula.
Başka mavi ekran aldıysan minidump dosyasını paylaş.
İlk defa bu hatayla karşılaşıyorum. Biraz araştırma yaptım. Birkaç kaynak bulabildim.
Ben bu hatayı tam anlamıyla bilmediğim için bir şey dersem yanlış olur.
@Enes3078 "DISM komutları" hakkında daha çok bilgisi olduğu için etiketledim. Bakarsa sevinirim.
Hata kodu, 0x800F081F, hepsi aynı temel soruna işaret eden hata kodundan biridir. Diğer ikisi, 0x800f0906 hata kodu, 0x800f0907, hata kodudur. Microsoft. NET
İlk defa bu hatayla karşılaşıyorum. Biraz araştırma yaptım. Birkaç kaynak bulabildim.
Ben bu hatayı tam anlamıyla bilmediğim için bir şey dersem yanlış olur.
@Enes3078 "DISM komutları" hakkında daha çok bilgisi olduğu için etiketledim. Bakarsa sevinirim.
Hata kodu, 0x800F081F, hepsi aynı temel soruna işaret eden hata kodundan biridir. Diğer ikisi, 0x800f0906 hata kodu, 0x800f0907, hata kodudur. Microsoft. NET