E Erdem1O Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #11 Onur Ulucan dedi: % Kaç kullanıyorsunuz ki 60'ın üzerine çıkmıyor stok soğutucu ile? Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken 60 üstüne cıktıgını görmedim Valorant Warzone 2 Hogwarts Legacy Forza Horizon 4
Onur Ulucan dedi: % Kaç kullanıyorsunuz ki 60'ın üzerine çıkmıyor stok soğutucu ile? Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken 60 üstüne cıktıgını görmedim Valorant Warzone 2 Hogwarts Legacy Forza Horizon 4
Onur Ulucan Megapat Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 152 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2023 #12 Erdem1O dedi: Oyun oynarken 60 üstüne cıktıgını görmedim Valorant Warzone 2 Hogwarts Legacy Forza Horizon 4 Genişletmek için tıkla... Hocam stock soğutucu ile yük altında 60 derece ilginç geldi. Yanılıyor veya düşük ayarlarda oynuyor olabilir misiniz?
Erdem1O dedi: Oyun oynarken 60 üstüne cıktıgını görmedim Valorant Warzone 2 Hogwarts Legacy Forza Horizon 4 Genişletmek için tıkla... Hocam stock soğutucu ile yük altında 60 derece ilginç geldi. Yanılıyor veya düşük ayarlarda oynuyor olabilir misiniz?
E Erdem1O Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #13 Onur Ulucan dedi: Hocam stok soğutucu ile yük altında 60 derece ilginç geldi. Yanılıyor veya düşük ayarlarda oynuyor olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır Forza da Ultra ayarda Warzone optimizasyon ölü diye orta düşük ayarlarda oynuyorum 60 üstüne cıktıgını görmedim. Zaten düşük ayarda oynasam işlemciye daha cok yük biner ısınır.
Onur Ulucan dedi: Hocam stok soğutucu ile yük altında 60 derece ilginç geldi. Yanılıyor veya düşük ayarlarda oynuyor olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır Forza da Ultra ayarda Warzone optimizasyon ölü diye orta düşük ayarlarda oynuyorum 60 üstüne cıktıgını görmedim. Zaten düşük ayarda oynasam işlemciye daha cok yük biner ısınır.