Ryzen 5 3600 sisteme 5600 XT alınır mı?

Alınır fakat RX 5700 ve RX 5700 XT de sürücü sorunu yaşayan bir hayli fazla insan var. RX 5600 XT de sürücü durumları nasıl? Kullananlar memnun mu? Biraz araştır ona göre al. Sonradan pişman olma.

Şahsen ben olsam ona vereceğim parayla RTX 2060 Super'i tercih ederdim.

Son düzenleme:
Alınır lakin Sapphire Pulse modeli 2500 civarı bence onu tercih et. 500 lira çok para aynı kart için.
Alınır fakat RX 5700 ve RX 5700 XT'de sürücü sorunu yaşayan bir hayli fazla insan var. RX 5600 XT'de sürücü durumları nasıl? Kullananlar memnun mu? Biraz araştır ona göre al. Sonradan pişman olma.

Şahsen ona vereceğim parayla GTX 2060 Super'i tercih ederdim.

Ben de aynı şeyi yaptım bir kere de NVIDIA kullanayım dedim. Ama RTX olmasın o :)

Radeon ne oluyor :)
Sapphire AMD ekran kartlarının en iyi üreticilerinden biri sadece AMD üretiyorlar güvenilmeyecek firma değil?

Şimdi param varken ASUS ya da Radeon varken Sapphire neden Ali'yim ki? Sapphire'de çıkarsın, aynı özellikleri sunsun, onu da alayım. Hep geride kalıyor benim için Sapphire.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı