Ryzen 5 3600 Sisteme anakart, SSD ve PSU Önerisi

onurstylE

Centipat
Selam arkadaşlar bilgisayar topluyorum şimdi İncehesap Gaming gecelerinden ürünler seçtim onları danışmak istiyorum.

Elimde olan ürünler:

AMD Ryzen 5 3600.
Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8GB) DDR4 3200MHz C16.
ASUS ROG-STRIX-RTX2060-6G-Gaming GeForce RTX 2060 6 GB.

Yukarıdaki ürünlere sahibim bunların yanına kasa, anakart, SSD ve güç kaynağı alacağım. İndirimde şunları gördüm, Sizce bir problem yaratır mı bunları almam?

Almak istediklerim

Gigabyte daha uygun benim bütçem için.
Veya.

SSD seçmedim ancak indirimlerden veya bir öneriniz varsa söylerseniz teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gönderdiğin nasıl bilmiyorum ama kesinlikle fanları sessiz kasa al.Kafam şişti fan sesinden hepsini söktürücem.Toshiba rc500 ve Tr200 taktim şimdilik sıkıntı yok.

Gigabyte B450M H AMD B450
Cooler Master MPE-7001-ACABW-EU 700W 80+ Fanlı Power Supply
Corsair iCUE 220T RGB Airflow CC-9011173-WW USB 3.0 Temperli Cam Siyah ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa

Bunları aldım sıkıntı yaşar mıyım?

Corsair iCUE 220T kasa, Gaming gecesi kapsamında 600 TL bandından satılmıştı. Fazla para verilmiş oldu ama şimdiden iyi kullanımlar dilerim. Anakart konusunda aynı yerden devam etmeseydiniz daha ucuza, mosfet soğutucusu bulunan S2H halini alabilirdiniz.

Ayrıca kasanıza bir adet 12 cm'lik tahliye fanı da gerekecek. Phanteks piyasada fiyatı uygun şekilde var. Renkli bir şey aranıyorsa da Aerocool Rev Red yine tercih edilebilir.

Son düzenleme:
Corsair iCUE 220T kasa, Gaming gecesi kapsamında 600 TL bandından satılmıştı. Fazla para verilmiş oldu ama şimdiden iyi kullanımlar dilerim. Ayrıca Anakart konusunda aynı yerden devam etmeseydiniz daha ucuza mosfet soğutucusu bulunan S2H halini alabilirdiniz.

Ayrıca kasanıza bir adet 12 cm'lik tahliye fanı da gerekecek. Phanteks piyasada fiyatı uygun şekilde var. Renkli bir şey aranıyorsa da Aerocool Rev Red yine tercih edilebilir.
kasa anakart psu ram ve ekran kartını gaming gecesinden aldım. anakartı değiştirmemi mi öneriyorsunuz

kasa anakart psu ram ve ekran kartını gaming gecesinden aldım. anakartı değiştirmemi mi öneriyorsunuz

Kasa eğer o kapsamda alınmışsa oldukça güzel bir fiyata gelmiş oldu. Anakart hangi fiyattan alındı bilmiyorum. Yoksa bütçe varsa daha iyi bir Anakart alınabilir, bu da başka bir durum haliyle.

Kasa eğer o kapsamda alınmışsa oldukça güzel bir fiyata gelmiş oldu. Anakart hangi fiyattan alındı bilmiyorum. Yoksa bütçe varsa daha iyi bir Anakart alınabilir, bu da başka bir durum haliyle.
Kasa 699 TL
Anakart 439 TL
PSU 499 TL

Gigabyte B450M S2H için bütçe çıkartabilirim ama almasam bunu pişman olur muyum yorumunuz nedir

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı