Piyasanın en F/P kartı 6700XT'yi al rahat edersin. Pazarlıkla 7K ya bulursun. O kadar çıkamam dersende 6600 de şahane fiyatına göre başka kart bakmana gerek yok. Tabi sen bütçeni söylemeden bu tavsiyeler anlamsız.
Piyasanın en F/P kartı 6700XT'yi al rahat edersin. Pazarlıkla 7K ya bulursun. O kadar çıkamam dersende 6600 de şahane fiyatına göre başka kart bakmana gerek yok. Tabii sen bütçeni söylemeden bu tavsiyeler anlamsız.
Bütçem tahmini 7-8 bin civarı kartım daha bugün yandığı için kısa sürede ne kadar para koyabilirim bilmiyorum ince hesap Gaming gecesi kovalamayı düşünüyorum.
Bütçem tahmini 7-8 bin civarı kartım daha bugün yandığı için kısa sürede ne kadar para koyabilirim bilmiyorum ince hesap Gaming gecesi kovalamayı düşünüyorum.
O Gaming Gecesi valla her hafta güldürüyor beni. Normal fiyatının 2 katına koyup %40 da indirim yapıyorlar. Madem adam akıllı indirim yapmayacaklar neden devam ediyorlar anlamış değilim zaten uzun zamandır sitede f/p sistem de yok. O bütçe için sıfır kart alınmaz, temizinden RX 6700 XT çek. 7k'ya canavar gibi kart.