Arkadaşlar iyi sosyaller, staj maaşımla birlikte topladığım sistemi yükseltmek istiyorum. Sıfır veya 2. el fark etmez, sizce hangi parçalardan başlamalı ve hangi bileşenlere yönelmeliyim?
Sistemim:
2x8 GB RAM.
XFX 5600XT THICC 3. (1.5 yıl önce ufak bir sıkıntı yaşadım fakat şu an sağlam çalışıyor.)
Ryzen 5 3600. (stok fan kullanıyorum.)
MSI A-PRO Max anakart.
Kingston 500 GB M.2 SSD ve 250 GB Kingston SSD.
En ucuz Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 458,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz XPG Valor Mesh RGB Siyah 650 W ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Valor Mesh RGB Siyah 650 W ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.322,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 458,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz XPG Valor Mesh RGB Siyah 650 W ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Valor Mesh RGB Siyah 650 W ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.322,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!