Ryzen 5 3600 soğutma önerisi

28sefa16

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Şu anda sistemde Ryzen 5 3600 kullanmaktayım kasam Gametech X cooler anakart ASUS B 450M Pro Gaming, hem ileri dönük olması açısından sizde sıvı soğutma mi almalı yoksa fuma 2 ya da artric Freezer Duo mu? Cünkü hava soğutma fiyatları 600 civarında. Teşekkürler.

Arctic'in fiyatı 500 TL altında.

Bizzat kullanıyorum. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

Merhabalar,

Şu anda sistemde Ryzen 5 3600 kullanmaktayım kasam Gametech X cooler anakart ASUS B 450M Pro Gaming, hem ileri dönük olması açısından sizde sıvı soğutma mi almalı yoksa fuma 2 ya da artric Freezer Duo mu? Cünkü hava soğutma fiyatları 600 civarında. Teşekkürler.

Aynı işlemci için 360mm sıvı soğutma'nın ne kadar artı bir payı olur?
% Veya C olarak ne kadar düşüş gösterir ortalamada internette bununla ilgili testler buldum ancak pek düzgün açıklama ve bilgi sahibi olamadım.

% Veya C olarak ne kadar düşüş gösterir ortalamada internette bununla ilgili testler buldum ancak pek düzgün açıklama ve bilgi sahibi olamadım.
Kendi konunuzu ayrıntısıyla açın. Yorumlar gelir.

Hocam bu 120mm önermiyorum derken fan çapımi yoksa radyatör boyumu ? Mesela yukarda arkadaşın önerdiği ML240L V2 nasıldır ?

360 mm'ye ne gerek var? Kamyon motoru mu soğutacaksınız? 240 mm yeterli o işlemci için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı