Şu anda sistemde Ryzen 5 3600 kullanmaktayım kasam Gametech X cooler anakart ASUS B 450M Pro Gaming, hem ileri dönük olması açısından sizde sıvı soğutma mi almalı yoksa fuma 2 ya da artric Freezer Duo mu? Cünkü hava soğutma fiyatları 600 civarında. Teşekkürler.
Arctic Freezer 34 eSports Intel/ Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Ryzen Serisi ile Tam Uyumlu 2x Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Alman mühendislerin tasarladığı yüksek soğutma performansına sahip Arctic Freezer 34 eSports DUO kule tipi işlemci...
www.teknobiyotik.com
Bizzat kullanıyorum. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
Şu anda sistemde Ryzen 5 3600 kullanmaktayım kasam Gametech X cooler anakart ASUS B 450M Pro Gaming, hem ileri dönük olması açısından sizde sıvı soğutma mi almalı yoksa fuma 2 ya da artric Freezer Duo mu? Cünkü hava soğutma fiyatları 600 civarında. Teşekkürler.
Aynı işlemci için 360mm sıvı soğutma'nın ne kadar artı bir payı olur?
% Veya C olarak ne kadar düşüş gösterir ortalamada internette bununla ilgili testler buldum ancak pek düzgün açıklama ve bilgi sahibi olamadım.
% Veya C olarak ne kadar düşüş gösterir ortalamada internette bununla ilgili testler buldum ancak pek düzgün açıklama ve bilgi sahibi olamadım.