Z zurufat Decapat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 137 19 Mayıs 2020 #21 D. NumanS dedi: O kadar para dediğiniz 400-450 TL civarı dolar kuru yüzünden bu kadar para vermek zorunda kalıyorum. 1 ay önce 300 TL olan soğutucular şu anda 400 TL civarında. Genişletmek için tıkla... Dark Freezer X126 alalabilirsin 400 az para degil.
D. NumanS dedi: O kadar para dediğiniz 400-450 TL civarı dolar kuru yüzünden bu kadar para vermek zorunda kalıyorum. 1 ay önce 300 TL olan soğutucular şu anda 400 TL civarında. Genişletmek için tıkla... Dark Freezer X126 alalabilirsin 400 az para degil.
NumanS Hectopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 135 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2020 #22 Rauxer dedi: Amazon.com'da mevcut. Yurtdışından alamaz mısınız ? Onun haricinde sıvı soğutucu ML240L öneririm. Ancak şu anda tüm pc parçalarının fiyatı çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Hocam mersin'de sıcaklar çok erken bastırdı onun için 1 ay beklemek istemiyorum en son çare dediğiniz gibi ML240L yönelicem.
Rauxer dedi: Amazon.com'da mevcut. Yurtdışından alamaz mısınız ? Onun haricinde sıvı soğutucu ML240L öneririm. Ancak şu anda tüm pc parçalarının fiyatı çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Hocam mersin'de sıcaklar çok erken bastırdı onun için 1 ay beklemek istemiyorum en son çare dediğiniz gibi ML240L yönelicem.
Z zurufat Decapat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 137 19 Mayıs 2020 #23 NumanS dedi: Hocam Mersin'de sıcaklar çok erken bastırdı onun için 1 ay beklemek istemiyorum en son çare dediğiniz gibi ML240L yöneleceğim. Genişletmek için tıkla... Allah sabit versin bizim yazlik mersinde yazin ne zaman gitsem oluyorum islemci napsin.
NumanS dedi: Hocam Mersin'de sıcaklar çok erken bastırdı onun için 1 ay beklemek istemiyorum en son çare dediğiniz gibi ML240L yöneleceğim. Genişletmek için tıkla... Allah sabit versin bizim yazlik mersinde yazin ne zaman gitsem oluyorum islemci napsin.
NumanS Hectopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 135 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2020 #24 zurufat dedi: D. Dark Freezer X126 alalabilirsin 400 az para degil. Genişletmek için tıkla... Dark Freezer'dan çıkan RGB kablosu 3 pinli hocam şu anda anakartta sadece 4 pin girişleri var RGB için onun için eledim.
zurufat dedi: D. Dark Freezer X126 alalabilirsin 400 az para degil. Genişletmek için tıkla... Dark Freezer'dan çıkan RGB kablosu 3 pinli hocam şu anda anakartta sadece 4 pin girişleri var RGB için onun için eledim.