Hocam bu test tam olarak ne kadar sürüyor?Sonuna kadar bekleyin, kendi duruyor zaten. Sonuç kısmında Bronze Sample, Silver Sample, Gold Sample, Platinum Sample gibi bir sonuç veriyor.
- Clock Tuner for Ryzen uygulamasını açıp Diagnostic testi yapın.
İşlemci silikon kalitesine göre değişkenlik gösteriyor. Eğer silikon kaliten iyiyse voltaj 0.6 mV azala azala gittiği için 45-50 dakika sürdüğü oluyor. @Kelebek_1034 hocamın işlemcisi resmen level atlamıştı.Hocam bu test tam olarak ne kadar sürüyor?
Hocam ben bitiremedim o testi bir türlü. 0.5V gördü sorunsuz olarak 75 derece civarında. Arkada başka bir işlem yapmam gerekince 80 derece oldu ve "yetersiz soğutma koşulları" gibi bir yazı ile testi yeniden başlattı. Sinirden kapattım. O zamandan sonra tekrar denemedim. Bu sürümde sorun yaşadım belki de, uygulama zaten BETA, bir şeyler ters gitmiş olmalı yoksa 0.5V ile 4GHz'i geçtim çalışmaması falan lazım işlemcinin. Eski sürümüyle denemeyi düşünüyorum bir ara. Bu sürümdeki "diagnostic" ayarlarını ona aktararak.İşlemci silikon kalitesine göre değişkenlik gösteriyor. Eğer silikon kaliten iyiyse voltaj 0.6 mV azala azala gittiği için 45-50 dakika sürdüğü oluyor. @Kelebek_1034 hocamın işlemcisi resmen level atlamıştı.
Benimkisi bronze sample çıktı, 15 dakika sürmüştü.
Sonuna kadar bekleyin, kendi duruyor zaten. Sonuç kısmında Bronze Sample, Silver Sample, Gold Sample, Platinum Sample gibi bir sonuç veriyor.
- Clock Tuner for Ryzen uygulamasını açıp Diagnostic testi yapın.
Ryzen 5000 serisi hariç destek sunuyor şu an.Bu testi R5 1600 AF için de uygulayabiliriz sanırım?
Hocam peki gümüş mü daha iyi yoksa bronz mu? (Sample)İşlemci silikon kalitesine göre değişkenlik gösteriyor. Eğer silikon kaliten iyiyse voltaj 0.6 mV azala azala gittiği için 45-50 dakika sürdüğü oluyor. @Kelebek_1034 hocamın işlemcisi resmen level atlamıştı.
Benimkisi bronze sample çıktı, 15 dakika sürmüştü.
Hocam peki gümüş mü daha iyi yoksa bronz mu? (Sample)
Madalyalarıma bakayım...Hocam peki gümüş mü daha iyi yoksa bronz mu? (Sample)