Rehber Ryzen 5 3600 stok soğutucuyla kullanılır mı?

Silver da iyi. Bu arada test sırasında işlemci sıcaklığı 85 dereceyi geçmedi. Bu nasıl?
Biraz fazla. Ben Aerocool Aero One Frost kasayla stok soğutucu ile 71 derece almıştım.

Belki farklı bir şey yapmışlardır diye şüphelendim yoksa çoğu yerde silver daha iyi.

Kasanın önünde boşluk yok. Mesh bir yapıda da değil. Ondan olabilir. (Xigmatek İstanbul)
Mesh bir kasanın cidden çok etkisi oluyor ya. Ryzen 5 3600 kadar rahatçı bir işlemci görmedim. Azıcık kapalı olsa kasa hemen sıcaklık artıyor.

@BerkayZ87 Testi başlatabilmek için CPB ayarını kapatmak mı gerekiyor? Şu an indirdim ama başlatamıyorum.
Ryzen Master uygulaması yüklü mü bilgisayarınızda? O olmadan çalışmıyor uygulama. Bunun dışında ben CPB açıkken de kapalıyken de kullandım çalışıyordu.
Çok yakın bir zaman içerisinde kasa değiştiremem. Daha da soğuması için ne yapmam gerekiyor? (Soğutucu almak dışında.)
Ön panel sökülebiliyorsa ve sık temizlerim dersen ön paneli çıkartıp kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…