P PC BABASI Femtopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 3 5 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar, Ryzen 5 3600 için UV nasıl yapılır? Bilen birisi yazarsa süper olur. BIOS güncel anakart B450M-K. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2020
Arkadaşlar, Ryzen 5 3600 için UV nasıl yapılır? Bilen birisi yazarsa süper olur. BIOS güncel anakart B450M-K.
bfy3458 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 651 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardımcı olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardımcı olacaktır.
P PC BABASI Femtopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 3 5 Ekim 2020 #3 bfy3458 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Kankam izledim ama ryzen master kullanmaya gerek var mı ?
bfy3458 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Kankam izledim ama ryzen master kullanmaya gerek var mı ?
F Forcerecon Kilopat Katılım 7 Nisan 2015 Mesajlar 425 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #4 Biostan yapabilirsin ama her kartta farklı konumlarda.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 5 Ekim 2020 #5 CPB kapat ve voltaj ile hiç uğraşma derim, büyük ölçüde ısı düşüyor.
bfy3458 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 651 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #6 STR4NGE dedi: CPB kapat ve voltaj ile hiç uğraşma derim, büyük ölçüde ısı düşüyor. Genişletmek için tıkla... Ama tam performans alınmıyor.
STR4NGE dedi: CPB kapat ve voltaj ile hiç uğraşma derim, büyük ölçüde ısı düşüyor. Genişletmek için tıkla... Ama tam performans alınmıyor.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 5 Ekim 2020 #7 bfy3458 dedi: Ama tam performans alınmıyor. Genişletmek için tıkla... Bende soğutucu olduğu halde kapalı kullanıyorum. Gereksiz yere boştayken 10-15 derece fazla ısınıyor. Kendim elle ayarlamam gerek ama deneme yanılma işi olduğu için 1 aydır uğraşamadım.
bfy3458 dedi: Ama tam performans alınmıyor. Genişletmek için tıkla... Bende soğutucu olduğu halde kapalı kullanıyorum. Gereksiz yere boştayken 10-15 derece fazla ısınıyor. Kendim elle ayarlamam gerek ama deneme yanılma işi olduğu için 1 aydır uğraşamadım.