Ryzen 5 3600 ve GTX 1050 Ti sistem nasıldır?

Bütçe
5800

BayPun

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 3600x
Amd Sapphire 6700 XT 12GB
16GB RAM
1 TB M.2 SSD
COOLER MASTER 120MM SIVI SOĞUTMA
Herkese iyi akşamlar. Şimdi sizinle yeni siparişini verdiğim sistem hakkında bana yorumlarınızı söyler misiniz?
Ryzen 5 3600.
INNO3D GTX 1050 Ti.
16 GB RAM 3000MHz.
Sharkoon 650W 80Plus.
Sharkoon RGB LIT200 kasa.
Acer 75 Hz 1ms 24 inc fresyn monitör.
Gigabyte B450 S2H V2 anakart.
Bir tane kule tipi fan soğutucu.
Hepsini toplamda 5800'e aldım.
Değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin günü kurtarmak için gayet güzel ama günü kurtarmak için :) öncelikle hayırlı olsun hocam ama arkadaşın da dediği gibi keşke ekran kartını 1650 alsaydınız hatta hala zaman varsa ekran kartını iptal edip tekrar sipariş oluşturabilirsiniz

Sistemin günü kurtarmak için gayet güzel ama günü kurtarmak için :) öncelikle hayırlı olsun hocam ama arkadaşın da dediği gibi keşke ekran kartını 1650 alsaydınız hatta hala zaman varsa ekran kartını iptal edip tekrar sipariş oluşturabilirsiniz
Gücümün yettiği en iyi kart bütçem bu oldu :((

Gücümün yettiği en iyi kart bütçem bu oldu :(

Daha detaylı konuşalım o zaman. Sistemin tabiki de kötü değil işlemcin ve RAM ekran kartını rahatlıkla destekleyecektir. Ben 3 yıl önce gtx 1050 ve 3. Nesil i3 kullandım karttan beklentimin çok üstünde performans alıyordum çünkü beklentim düşüktü :) ve günümüzde o kartla hemen her oyunu açabiliyordum ama 10 FPS ama 30 FPS. Sizde bu kartla üzülmezsiniz şuan için belki beklentilerinizi karşılamayacak ama f/p olarak düşünürsek çöp diyebileceğimiz bir kart değil. Birkaç sene sonrası içinse oldukça yetersiz kalacaktır. Tekrardan hayırlı olsun :)

Daha detaylı konuşalım o zaman. Sistemin tabiki de kötü değil işlemcin ve RAM ekran kartını rahatlıkla destekleyecektir. Ben 3 yıl önce gtx 1050 ve 3. Nesil i3 kullandım karttan beklentimin çok üstünde performans alıyordum çünkü beklentim düşüktü :) ve günümüzde o kartla hemen her oyunu açabiliyordum ama 10 FPS ama 30 FPS. Sizde bu kartla üzülmezsiniz şuan için belki beklentilerinizi karşılamayacak ama f/p olarak düşünürsek çöp diyebileceğimiz bir kart değil. Birkaç sene sonrası içinse oldukça yetersiz kalacaktır. Tekrardan hayırlı olsun :)
Çok teşekkür ederimmmmm

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı