Ryzen 5 3600 ve GTX 1650 Super sistem nasıl?

VictorJack

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba kolay gelsin öncelikle, hepinize şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
Aldığım sistem sizce uyumlu mu? Bütçem buna uygun olduğu için anca buna param yetebildi lakin bu sistemin özelikle ilerde sorun çıkarıp çıkarmayacağını bilmiyorum. Sizce sistem uyumlu mudur?
Sizce ileriye yönelik olarak bu sistemi topluyorum oyun ve performans için ileriye yönelik sizce iyi midir?
@Ali Güngör @Recep Baltaş

68.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için aldığınızdan dolayı işlemciyi Ryzen 5 1600 AF olarak alıp daha iyi bir ekran kartı almanız yararınıza olacaktır.

Merhaba kolay gelsin öncelikle, hepinize şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
Aldığım sistem sizce uyumlu mu? Bütçem buna uygun olduğu için anca buna param yetebildi lakin bu sistemin özelikle ilerde sorun çıkarıp çıkarmayacağını bilmiyorum. Sizce sistem uyumlu mudur?
Sizce ileriye yönelik olarak bu sistemi topluyorum oyun ve performans için ileriye yönelik sizce iyi midir?
@Ali Güngör @Recep Baltaş

Eki Görüntüle 584055

Kac lira butceniz var daha iyisini toplayalim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı