Ryzen 5 3600 ve GTX 1660 Super sistem nasıldır?

Ne lüzum var ki SSD ve HDD değişimine bazı konuları cidden abartıyorsunuz yok o alınmaz yok bu alınmaz yok kesinlikle değiş sıfır tertemiz ürün işte nesinde sorun olabilir??
Lütfen bilginiz yoksa yorum yapmayın. Bunlar bazılarına göre pahalı parçalar biz bakkaldan ekmek alır gibi bilgisayar parçası değiştirmiyoruz alırken bütçemize göre en iyisini almalıyız.
Ve HDD sorunlu. Aynı şekilde SSD olarak Samsung en iyi marka onu almalıyız ve memnun kalmalıyız.

O güç kaynağından çok fazla şikayetçi olan vardı, değiştirilebilir. Gerçi almışsınız artık.

Hazır sistem olduğu için o seçenek yoktu siparişi verdim bile ama bu SSD'nin performansına baktığım okuduğum değerlendirmelerden yola çıkarak bence fena değil kötü yorum görmedim. Samsung olsa bende tercih edecektim fakat yok idi

Ne lüzum var ki SSD ve HDD değişimine bazı konuları cidden abartıyorsunuz yok o alınmaz yok bu alınmaz yok kesinlikle değiş sıfır tertemiz ürün işte nesinde sorun olabilir?

Sizin yüzünüzden SU630, SU650 hala üretiliyor.

kankam 1660 yerine 2060 al ben öyle yaptım çok memnunum

Çok kötü değil ama bir tık daha iyisi olabilirdi madem aldınız bize hayırlı olsun demek düşer.

Kankam 1660 yerine 2060 al ben öyle yaptım çok memnunum

Seçeneğim yoktu ve maksimum bütçem bu idi bulabilsem bende düşünüyordum güzel olurdu.
Çok kötü değil ama bir tık daha iyisi olabilirdi madem aldınız bize hayırlı olsun demek düşer.
Teşekkür ederim.
Muazzam. Linkini göndersene ya bende bir bakayım: D

Acaba bu sistemin linkini mi istediniz hocam tam anlayamadım da?

Teşekkür ederim, önerilerinizden ve yardımcı olduğunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…