R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 3 Nisan 2021 #11 BaranVR dedi: Çok bilmediğimden soruyorum belleklerin frekansı çok fark ediyor mu? Genişletmek için tıkla... AMD işlemcilerde çok fark ediyor.
BaranVR dedi: Çok bilmediğimden soruyorum belleklerin frekansı çok fark ediyor mu? Genişletmek için tıkla... AMD işlemcilerde çok fark ediyor.
Sosyal Mesafe Centipat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 468 3 Nisan 2021 #12 BaranVR dedi: Çok bilmediğimden soruyorum belleklerin frekansı çok fark ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Eder, seçililen anakart 4400'e kadar destek veriyor. O yüzden gidip de 3000'lik almak saçma.
BaranVR dedi: Çok bilmediğimden soruyorum belleklerin frekansı çok fark ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Eder, seçililen anakart 4400'e kadar destek veriyor. O yüzden gidip de 3000'lik almak saçma.
BaranVR Decapat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #13 Sosyal Mesafe dedi: Eder, seçililen anakart 4400'e kadar destek veriyor. O yüzden gidip de 3000'lik almak saçma. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler 217099 dedi: Giriş seviyesi bir PSU, kronik sorunlarının olduğunu söylüyorlar VS serisinin. Genişletmek için tıkla... Araştırma yaptığımda böyle bir şey olduğunu duymuştum ama yeni modelleri güncelledikleri yazıyordu bunun hakkında bilginiz var mı?
Sosyal Mesafe dedi: Eder, seçililen anakart 4400'e kadar destek veriyor. O yüzden gidip de 3000'lik almak saçma. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler 217099 dedi: Giriş seviyesi bir PSU, kronik sorunlarının olduğunu söylüyorlar VS serisinin. Genişletmek için tıkla... Araştırma yaptığımda böyle bir şey olduğunu duymuştum ama yeni modelleri güncelledikleri yazıyordu bunun hakkında bilginiz var mı?