Muhammed_trn Hectopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 352 21 Ekim 2019 #1 Ryzen 5 3600 işlemcim ve RTX 2060 Ekran kartım var. Kali Linux kurmak istiyorum. Kurulumda veya sonrasndaı sorun yaşama ihtimalim var mı? Daha önce kuran arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim.
Ryzen 5 3600 işlemcim ve RTX 2060 Ekran kartım var. Kali Linux kurmak istiyorum. Kurulumda veya sonrasndaı sorun yaşama ihtimalim var mı? Daha önce kuran arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim.
Cyber_Lexsus Megapat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 25 21 Ekim 2019 #2 kurulur tabikide neden kurulmasın ki? sonuçta Kali Linux ta bir işletim sistemi ama Kali Linux driverleri varmıdır bilemiyorum okadarını.
kurulur tabikide neden kurulmasın ki? sonuçta Kali Linux ta bir işletim sistemi ama Kali Linux driverleri varmıdır bilemiyorum okadarını.
Muhammed_trn Hectopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 352 21 Ekim 2019 #3 Cyber_Lexsus dedi: kurulur tabikide neden kurulmasın ki? sonuçta Kali Linux ta bir işletim sistemi ama Kali Linux driverleri varmıdır bilemiyorum okadarını. Genişletmek için tıkla... Meselede orda zaten driverler varsa her şekilde kurulum olur ama driver yoksa sakat.
Cyber_Lexsus dedi: kurulur tabikide neden kurulmasın ki? sonuçta Kali Linux ta bir işletim sistemi ama Kali Linux driverleri varmıdır bilemiyorum okadarını. Genişletmek için tıkla... Meselede orda zaten driverler varsa her şekilde kurulum olur ama driver yoksa sakat.
Cyber_Lexsus Megapat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 25 21 Ekim 2019 #4 anakartın ve diger donanımların resmi sitesinde araştırın, driver indirme bölümünde Kali linux indirmeleri varsa olur..
anakartın ve diger donanımların resmi sitesinde araştırın, driver indirme bölümünde Kali linux indirmeleri varsa olur..
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ekim 2019 #5 Cyber_Lexsus dedi: anakartın ve diger donanımların resmi sitesinde araştırın, driver indirme bölümünde Kali linux indirmeleri varsa olur.. Genişletmek için tıkla... Kali de linux tabanlı olduğu için linux uyumlu driverlar Kali'de de çalışır diye biliyorum.
Cyber_Lexsus dedi: anakartın ve diger donanımların resmi sitesinde araştırın, driver indirme bölümünde Kali linux indirmeleri varsa olur.. Genişletmek için tıkla... Kali de linux tabanlı olduğu için linux uyumlu driverlar Kali'de de çalışır diye biliyorum.
Enessz Hectopat Katılım 16 Haziran 2016 Mesajlar 92 21 Ekim 2019 #6 Kali Linux'u VMWare'e ya da Virtualbox'a kurarak hacking işlemlerini yapmanı tavsiye ederim. Linux için tüm driverlar mevcut kurabilirsin.
Kali Linux'u VMWare'e ya da Virtualbox'a kurarak hacking işlemlerini yapmanı tavsiye ederim. Linux için tüm driverlar mevcut kurabilirsin.
Muhammed_trn Hectopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 352 27 Ekim 2019 #7 kurdum arkadaşlar sorusu veya merak ettiği bişey olan varsa yardımcı olayım.
moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 8 Kasım 2019 #8 Muhammed_trn dedi: kurdum arkadaşlar sorusu veya merak ettiği bişey olan varsa yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm hortlatıyorum ama fps değerleri nasıl?
Muhammed_trn dedi: kurdum arkadaşlar sorusu veya merak ettiği bişey olan varsa yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm hortlatıyorum ama fps değerleri nasıl?
Muhammed_trn Hectopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 352 8 Kasım 2019 #9 moxxi dedi: Üzgünüm hortlatıyorum ama fps değerleri nasıl? Genişletmek için tıkla... Kali linux kurdum sadece cs go yüklü min 290 fps max 1000+ fps gördüm
moxxi dedi: Üzgünüm hortlatıyorum ama fps değerleri nasıl? Genişletmek için tıkla... Kali linux kurdum sadece cs go yüklü min 290 fps max 1000+ fps gördüm
moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 8 Kasım 2019 #10 Muhammed_trn dedi: Kali linux kurdum sadece cs go yüklü min 290 fps max 1000+ fps gördüm Genişletmek için tıkla... Keşke oyun içi ayarları da söyleseydiniz değerlere bakılırsa 1080p low oynuyosunuz.
Muhammed_trn dedi: Kali linux kurdum sadece cs go yüklü min 290 fps max 1000+ fps gördüm Genişletmek için tıkla... Keşke oyun içi ayarları da söyleseydiniz değerlere bakılırsa 1080p low oynuyosunuz.