Ryzen 5 3600 ve RTX 2070 Sistem Toplama

Sakonzi

Megapat
Daha fazla  
Bu sistemi topladım tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yanında MAG241cr alacağım vatandan KDV indirimi ile
Asıl sorularım B450 M.2 V2 ile bu anakart arasında ne fark vardır hangisini seçmeliyim?
Bir de bu ekran kartı fabrika çıkışlı OC mu? Gaming Z arasında FPS farkı olur mu?

Dosya Ekleri

• DAA4500E-14CE-4805-B923-84D80C449A4A.png
    DAA4500E-14CE-4805-B923-84D80C449A4A.png
    104,9 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleyen: Moderatör:
B450 yerine en azından X470 gaming plus alın derim. Ki önerilen x570
oc yapılmayacak bir işlemci için X serisi bir anakarta gerek olmadığını düşünüyorum ama B450 serisi anakart alırken dikkat etmeniz gereken şey sistemi eğer kendiniz toplayacaksanız önce eski bir nesil işlemci takıp bios güncellemesi yaptıktan sonra 3.nesil amd ryzen serisini sisteminizde çalıştırabilirsiniz bu aklınızda bulunsun.
Bu sistemi topladım tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yanında MAG241cr alacağım vatandan KDV indirimi ile
Asıl sorularım B450 M.2 V2 ile bu anakart arasında ne fark vardır hangisini seçmeliyim?
Bir de bu ekran kartı fabrika çıkışlı OC mu? Gaming Z arasında FPS farkı olur mu?
ekran kartınız fabrika çıkışlı oc'suz bir model. gaming z ile arasında fps farkı illaki olacaktır.

Bios sistemi yeni oturuyor 4 slotlu ramli modeli var onu alabilir . Oc model arasında da kayda değer bir fps farkı olmaz boşa para vermesim gaming modele soğutması ço. k kötü değil ise

Ryzen 5 3600 için x570 model bir anakart önerilmesi çok mantıklı gelmiyor bana. Kendim de Ryzen 5 3600 sipariş ettim ve gelince ASUS B350M-K anakartım ile kullanacağım. PCle 4.0 haricinde bir kaybım olacağını düşünmüyorum. Zaten bir çoğumuzun NVMe SSD'si bile bulunmuyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı