Ryzen 5 3600 ve RTX 2070 Sistem Uyumluluğu

o teknoloji varda ne işe yarıyor. sadece btf5 de yansıma özelligi var. cok gerekli oyunlarda avantaj saglıcak bir özellik degil. ciddi teknoloji firmaları.2 sene sonra gerekli diye bilgilendirmelerini yaptılar. rtx.2080ti ekran kartların babası şu anda. 10bin tl fiyatı. şunu göz ardı etmeyin her 22 ayda.hadi aksilikler olur ise 30 ayda bir teknoloji yenilerler. en az paraya ne kadar ortalama 3 yıl seni götürücek sistem toplarsan. o kadar israf etmemiş olursun. tabi oyunları işin gereği oynamıyorsan. e-sport oyuncusu degil isen. fazla para harcamak daha iyi sistem topladıgın manasına gelmiyor.mesela. paranızı israf ediceğinize. TAYFUN DEMİR. isimli youtubede bilgisayar mühendisi bir arkadaş var sadece sakat hayvanlara bakmakla ilgileniyor. oraya verin.en azından sevaba girer daha kazançlı cıkılabilir! 😉

baktımda itopyadan sectigin rtx2070 hala duruyormu. duruyorsa tam marka modelini ve fiyatını yazabilirmisin. 3300tl baktım göremedim.Dual olan versiyonu ise. fanları zayıf kalıyordu diye.hatırlıyorum.o konuyu bir danışalım.kullananlara. 2 .3 saat yük altında bakalım sıcaklık testleri nasıl bilmek lazım.
Baktığım site itopya değil incehesap, fan konusunda pek bilgim yok fakat alabileceğim en iyisi bu olduğu için tercih ettim

Merhaba hocam, eğer bütcenizi birazcık veya attığım siteden daha uyguna bulabiliyorsanız bu kasayı almanızı tavsiye ederim. Hem mesh ızgara panele sahip hemde 700W. Birde 3x RGB Fan var azda olsa seviyorsanız görselliği o yönden de tatmin eder.

Ram olarakta bence şunlara bakın zira Ryzen işlemciler için çift kanal ve arkadaşların bahsettiği gibi Mhz değeri yüksek olması çok daha iyi olacaktır.

Bütçemi arttırmayı düşünüyorum fakat tüm parçaları aynı siteden almak zorundayım, ramlari 2x8 3200mhz yaptım, kasa içinde bir alternatif arıyorum şuanda, dediğiniz kasa çok hoşuma gitti fakat bütçemi birazcık aşıyor.

Z gaming..Strik modellerini kullanan yayıncı arkadaşım var. ama Dual onu bilemedim.
ama illede DuaL alıcam diyorsan.bence bulundugun cevreden biryerden almanı öneririm. en azından olurda sıkıntı olursa iade etme konusunda kafan rahat olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı