Ryzen 5 3600 ve RTX 2070 Sistem Uyumluluğu

Bence RTX 2070 daha mantıklı olur. Daha az FPS verse bile Ray-Tracing teknolojisi var.

Hocam doğru söylüyorsun. Ama bu teknoloji RTX 2080 vb. ekran kartların da anca keyfi çıkıyor. Zaten
Tek Sorun fps de değil. RX 5700 XT'nin ondan daha ucuz olması da 1 etken.

o teknoloji varda ne işe yarıyor. sadece btf5 de yansıma özelligi var. cok gerekli oyunlarda avantaj saglıcak bir özellik degil. ciddi teknoloji firmaları.2 sene sonra gerekli diye bilgilendirmelerini yaptılar. rtx.2080ti ekran kartların babası şu anda. 10bin tl fiyatı. şunu göz ardı etmeyin her 22 ayda.hadi aksilikler olur ise 30 ayda bir teknoloji yenilerler. en az paraya ne kadar ortalama 3 yıl seni götürücek sistem toplarsan. o kadar israf etmemiş olursun. tabi oyunları işin gereği oynamıyorsan. e-sport oyuncusu degil isen. fazla para harcamak daha iyi sistem topladıgın manasına gelmiyor.mesela. paranızı israf ediceğinize. TAYFUN DEMİR. isimli youtubede bilgisayar mühendisi bir arkadaş var sadece sakat hayvanlara bakmakla ilgileniyor. oraya verin.en azından sevaba girer daha kazançlı cıkılabilir!

Baktığım site itopya değil incehesap, fan konusunda pek bilgim yok fakat alabileceğim en iyisi bu olduğu için tercih ettim

Bütçemi arttırmayı düşünüyorum fakat tüm parçaları aynı siteden almak zorundayım, ramlari 2x8 3200mhz yaptım, kasa içinde bir alternatif arıyorum şuanda, dediğiniz kasa çok hoşuma gitti fakat bütçemi birazcık aşıyor.

Hocam 1 kaç sorum var.

Toplam bütçeniz nedir?

Bu sistem de yayın, render vs yapacak mısınız?

Yoksa sadece oyun mu oynayacaksınız?
Toplam bütçem 8500 tl ama 8000 tlyi çok fazla aşmak istemiyorum. Ve ileride yayın yapmayı düşünüyorum

Z gaming..Strik modellerini kullanan yayıncı arkadaşım var. ama Dual onu bilemedim.
ama illede DuaL alıcam diyorsan.bence bulundugun cevreden biryerden almanı öneririm. en azından olurda sıkıntı olursa iade etme konusunda kafan rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…