Ryzen 5 3600 ve RTX 2070 Super Sistem Toplama

youmadbro

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Lojistik
Merhaba, etkinlikte şöyle bir sistem sipariş ettim olumlu olumsuz yorumlarsanız sevinirim.

MSI B450 Tomahawk Max AMD B450 4133 MHz ANAKART
MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X 8 GB 256 Bit EKRAN KARTI
AMD Ryzen 5 3600 3,6 35MB Cache Soket AM4 İŞLEMCİ
GSKİLL RipjawsV 2x8 3200 MHz CL16 DDR4 RAM
Adata XPG Spectrix S40G 512 GB M.2 PCI-e SSD
Cooler Master Masterbox MB511 650W 80+RGB KASA

Normalde aklımda 2060 S almak vardı fakat 2070 ile aynı fiyata hatta biraz daha ucuza düşünce 2070 S aldım. Diğerlerini de 3-5 indirim yakalayıp sipariş ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, etkinlikte şöyle bir sistem sipariş ettim olumlu olumsuz yorumlarsanız sevinirim.

MSI B450 Tomahawk Max AMD B450 4133 MHz ANAKART
MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X 8 GB 256 Bit EKRAN KARTI
AMD Ryzen 5 3600 3,6 35MB Cache Soket AM4 İŞLEMCİ
GSKİLL RipjawsV 2x8 3200 MHz CL16 DDR4 RAM
Adata XPG Spectrix S40G 512 GB M.2 PCI-e SSD
Cooler Master Masterbox MB511 650W 80+RGB KASA

Normalde aklımda 2060 S almak vardı fakat 2070 ile aynı fiyata hatta biraz daha ucuza düşünce 2070 S aldım. Diğerlerini de 3-5 indirim yakalayıp sipariş ettim.
Sizinle neredeyse aynı sistemi almayı düşünüyorum. Anakart, işlemci, ekran kartı (tek farkı trio), çift kanal 3200mhz RAM, kasa falan aynı. Performansı nasıl, bir sıkıntı var mı?

Sizinle neredeyse aynı sistemi almayı düşünüyorum. Anakart, işlemci, ekran kartı (tek farkı trio), çift kanal 3200mhz RAM, kasa falan aynı. Performansı nasıl, bir sıkıntı var mı?

Yazınızı biraz geç gördüm kusura bakmayın. İstediğim her şeye tepki veriyor bilgisayar . Render ve oyun için kullanıyorum her konuda başarılı. MB511 biraz sesli çalışıyor onun dışında hiç bir problem yok başka sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum. Bu arada ekran kartından çok memnunum zorlasam bile ısınmıyor ve ses çıkartmıyor.

Yazınızı biraz geç gördüm kusura bakmayın. İstediğim her şeye tepki veriyor bilgisayar . Render ve oyun için kullanıyorum her konuda başarılı. MB511 biraz sesli çalışıyor onun dışında hiç bir problem yok başka sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum. Bu arada ekran kartından çok memnunum zorlasam bile ısınmıyor ve ses çıkartmıyor.
Estağfurullah ne kusuru? Cevabınız için çok teşekkür ederim. Biraz ses sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Normalde H500 alacaktım ama ona vereceğim ekstra parayı başka parçalara vermeye karar verdim. Kasanın fanlarının hızı ayarlanabiliyor mu?

Estağfurullah ne kusuru? Cevabınız için çok teşekkür ederim. Biraz ses sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Normalde H500 alacaktım ama ona vereceğim ekstra parayı başka parçalara vermeye karar verdim. Kasanın fanlarının hızı ayarlanabiliyor mu?

Evet her şeyi bios veya msi dragon center aracılığı ile ayarlayabiliyorsunuz. Fakat RGB kablolarını anakart üzerine yerleştirin sizin için daha kolay olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı