swean Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #11 brkjkr dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoyu izleyip geri dönüş yapacağım. shad0wq dedi: Evet darboğaz yapıyor en azından %60+ kullanması lazımdı özellikle Valorant da Bilgi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Darboğaz oyundan oyuna değişir sanırım tahminimce darboğaz yapıyor yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Darboğazı nasıl düzeltebilirim?
brkjkr dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoyu izleyip geri dönüş yapacağım. shad0wq dedi: Evet darboğaz yapıyor en azından %60+ kullanması lazımdı özellikle Valorant da Bilgi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Darboğaz oyundan oyuna değişir sanırım tahminimce darboğaz yapıyor yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Darboğazı nasıl düzeltebilirim?
K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 5 Ağustos 2021 #12 CS-GO işlemci odaklı bir oyun olduğu için FPS değerleriniz o civarlarda olması büyük ihtimalle normal bir olay.
CS-GO işlemci odaklı bir oyun olduğu için FPS değerleriniz o civarlarda olması büyük ihtimalle normal bir olay.
shad0wq Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 245 5 Ağustos 2021 #13 swean dedi: Videoyu izleyip geri dönüş yapacağım. Darboğazı nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Grafikleri yükseltirsen kullanım artar belki yükselir FPS onları onlarda nadir onun dışında R5 5600X alman lazım sanırım tek çare o gibi.
swean dedi: Videoyu izleyip geri dönüş yapacağım. Darboğazı nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Grafikleri yükseltirsen kullanım artar belki yükselir FPS onları onlarda nadir onun dışında R5 5600X alman lazım sanırım tek çare o gibi.
brkjkr Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Österreich Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #14 swean dedi: Videoyu izleyip geri dönüş yapacağım Genişletmek için tıkla... swean dedi: Videoyu izleyip geri dönüş yapacağım. Darboğazı nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... İndirmen gereken dosya.
swean dedi: Videoyu izleyip geri dönüş yapacağım Genişletmek için tıkla... swean dedi: Videoyu izleyip geri dönüş yapacağım. Darboğazı nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... İndirmen gereken dosya.
swean Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #15 shad0wq dedi: Grafikleri yükseltirsen kullanım artar belki yükselir FPS onları onlarda nadir onun dışında R5 5600X alman lazım sanırım tek çare o gibi. Genişletmek için tıkla... Grafikleri yükselttiğimde FPS artmıyor.
shad0wq dedi: Grafikleri yükseltirsen kullanım artar belki yükselir FPS onları onlarda nadir onun dışında R5 5600X alman lazım sanırım tek çare o gibi. Genişletmek için tıkla... Grafikleri yükselttiğimde FPS artmıyor.
shad0wq Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 245 5 Ağustos 2021 #16 swean dedi: Grafikleri yükselttiğimde FPS artmıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman tek çare yeni işlemci oda R5 5600x olur tek çareyse biraz daha dene olmadı bi konu açarsın cevaplara göre R5 5600x alırsın tek çare o benim şuan tahmin ettiğim üzere
swean dedi: Grafikleri yükselttiğimde FPS artmıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman tek çare yeni işlemci oda R5 5600x olur tek çareyse biraz daha dene olmadı bi konu açarsın cevaplara göre R5 5600x alırsın tek çare o benim şuan tahmin ettiğim üzere
swean Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #17 brkjkr dedi: İndirmen gereken dosya. Genişletmek için tıkla... Hocam 30-40FPS falan fark etti.
brkjkr Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Österreich Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #18 swean dedi: Hocam 30-40FPS falan fark etti. Genişletmek için tıkla... Ama yine sisteminize göre düşük alıyorsunuz ben 2060+3500X ile 280i görüyorum muhtemelen darboğaz.
swean dedi: Hocam 30-40FPS falan fark etti. Genişletmek için tıkla... Ama yine sisteminize göre düşük alıyorsunuz ben 2060+3500X ile 280i görüyorum muhtemelen darboğaz.