Merhaba yeni toplamayı düşündüğüm sistemimde ki parçalara bakabilir misiniz uyumlu mudur? Ve ileride almayı düşündüğüm ekran karta ( 3060 Ti ) a Ryzen 5 3600 mü veya Ryzen5 3600XT mi? Önerirsiniz veya 3060 çıkarsa onu mu almalıyım, Ryzen 5 3600 ile birlikte kullanmak için uzun ömürlü bir sistem olması gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederim.
Bileşenler.
Anakart: MSI MPG B550 GAMING Plus.
İşlemci: Ryzen 5 3600 ( düşündüğüm )
Ekran kartı: 3060 Ti.
RAM: G.Skill 2 *8 3600MHz 16 GB CL16 RAM.
Kasa: Xigmatek'in 700 PSU'lu kasası.
SSD: SATA 3 500 GB.
Şahsi görüşümü paylaşmak isterdim ama kafa karışıklığı yaratmak istemem sisteminiz gayet iyi. M2 ssd ekleyebilir iseniz güzel olur son eksik bence o oyun performansından ziyade windowsu m2 ssd'iye kurmak iyi olur.
Şahsi görüşümü paylaşmak isterdim ama kafa karışıklığı yaratmak istemem sisteminiz gayet iyi. M2 ssd ekleyebilir iseniz güzel olur son eksik bence o oyun performansından ziyade windowsu m2 ssd'iye kurmak iyi olur.
m2 ssd alabilirim aklımda vardı ama ya işlemci yada m2 ssd almalıydım bende işlemciyi sormak istedim,değerlendireceğim m2 yi sanırım 970 evo gider.yardımınız için teşekkür ederim.
Anakart ve RAM fazla pahalı olmuş. RAM'ler 3200 MHz alınabilir, aralarında 2-3 FPS fark olur sadece, anakartı da B450'lerin en üstünü alabilirsiniz, 550'ye gerek yok.
Anakart ve RAM fazla pahalı olmuş. RAM'ler 3200 MHz alınabilir, aralarında 2-3 FPS fark olur sadece, anakartı da B450'lerin en üstünü alabilirsiniz, 550'ye gerek yok.
ULTIMA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
ULTIMA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.