Kardeşim Ryzen 5 3600'den bahsediyoruz Allah aşkına. Ben RX 5500XT ya da onun fiyatında daha performanslı ekran kartı önerisi istiyorum. Yaptığınız yorumlara bak.
Kardeşim Ryzen 5 3600'den bahsediyoruz Allah aşkına. Ben RX 5500XT ya da onun fiyatında daha performanslı ekran kartı önerisi istiyorum. Yaptığınız yorumlara bak.
Kardeşim Ryzen 5 3600den bahsediyoruz allah aşkına ben rx 5500xt yada onun fiyatında daha performanslı ekran kartı önerisi istiyorum yaptığınız yorumlara bak
Yanlış bilgilendirme yapıyorsun ona cevap veriyorum. Önerileri yaptık zaten. 1650S olabilir, bütçe çıkarsa 5600XT de olabilir sana kalmış. İşlemci daha güçlü olmalı gibi bir şey yok ama, yanlış bilgiye sahipsin.
Yanlış bilgilendirme yapıyorsun ona cevap veriyorum. Önerileri yaptık zaten. 1650S olabilir, bütçe çıkarsa 5600XT'de olabilir sana kalmış. İşlemci daha güçlü olmalı gibi bir şey yok ama, yanlış bilgiye sahipsin.
Araştırması gereken kişi sensin dostum. Alıntıladığım mesajı sen yazdın ne de olsa. 3600 dediğimiz işlemci 5700XT'yi bile rahatlıkla besleyebilecek bir işlemci. Sen oyun oynayacaksan bu sistemle fazlasıyla yetecektir 5700XT taksan bile. Boş yorum yapıyorsun, biraz bilgi sahibi olmayı denersen sana daha fazla cevap vermeyi deneyebilirim.