Ryzen 5 3600 ve RX 5700 Sisteme PSU Önerisi

Bu sitelerden bilgisayarın watt ihtiyacını öğrenebilirsiniz.
FSP gibi markalara (bana göre merdiven altı imalatçı) paranızı vermeyiniz. Güç kaynağı yanarken yanında bir iki parça bazen bütün sistemi götürebilir. Kalite hiçbir zaman tesadüf olmamıştır.

Sizin önerebileceğiniz bir marka model var mıdır?

Silverstone, Seasonic, Bunlar bence kalitenin çıtasını belirleyen firmalardır. F/P ürünü olarak Highpower bakın.

Bilgilendir bizi.
Markanın öz geçmişini yazmayacağım istersen Vikipedi'den oku.

Diğer adıyla Forton. Taiwan merkezli ve güç kaynağı sektöründe 25 yıldır var olan bir firma. Güç kaynaklarına baktığımızda iki farklı şekilde çalışan markalar görürüz. Örneğin CWT(Channel Well Technology) gibi üreticilerin kendi adıyla güç kaynakalrını piyasada göremeyiz. Corsair, Cooler Master, Silverstone gibi markalara farklı platformlarla üretim yaparlar. Birde FSP, Seasonic ve Sirfa gibi üreticiler hem piyasada kendi ürünleri vardır hem de markalara üretim yaparlar.

Şimdi FSP markasının kendi üretimi olan ürünlerinin incelemelerine bakalım.
  • Hydro PTM

Diğer incelemelerinede bakmak istersen;

Farklı markalara yaptığı üretimlerin bazıları;

Bu işin "bana göresi" yok.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
Güç kaynakları hakkında bir şeyler öğrenmek istiyorsan burdan başlayabilirsin

Nispeten güç kaynağının pin sayılarına bakmakta fayda var. Belli bir bütçe üzerinde gerekli olmasa da daha sonra sıkıntı yaşamamak adına tedbir almak lazım. Anakartınız yanlış bakmadıysam işlemci tarafında 4+4 olarak görünüyor ama ekran kartınız bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…