Bevkay Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 597 Yer Mozambik Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2019 #21 bilgennyk dedi: Kasa olarak phanteks p400a rgb öneririm aynı sistemi ben de topluyorum. Genişletmek için tıkla... Kasa falan o sistemi almıcağım. Başka bir sistem alıcağım donanım arşivin incehesap ile yayınladığı rx 5700 sistem.
bilgennyk dedi: Kasa olarak phanteks p400a rgb öneririm aynı sistemi ben de topluyorum. Genişletmek için tıkla... Kasa falan o sistemi almıcağım. Başka bir sistem alıcağım donanım arşivin incehesap ile yayınladığı rx 5700 sistem.
Küçükpazarlı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 1.016 Çözümler 2 Yer psk. svş. uzm. 4 Kasım 2019 #22 bilgennyk dedi: Kasa olarak phanteks p400a rgb öneririm aynı sistemi ben de topluyorum. Genişletmek için tıkla... Bende bugün alıyorum sistemi. Küçükpazarlı dedi: Bende bugün alıyorum sistemi. Genişletmek için tıkla... epic donanım arşivi 5400 lira olanı.
bilgennyk dedi: Kasa olarak phanteks p400a rgb öneririm aynı sistemi ben de topluyorum. Genişletmek için tıkla... Bende bugün alıyorum sistemi. Küçükpazarlı dedi: Bende bugün alıyorum sistemi. Genişletmek için tıkla... epic donanım arşivi 5400 lira olanı.
Bevkay Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 597 Yer Mozambik Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2019 #23 Küçükpazarlı dedi: Bende bugün alıyorum sistemi. epic donanım arşivi 5400 lira olanı. Genişletmek için tıkla... Bence alma ekran kartı fazla ısınıyor diye duydum forumda bulabilirisin konuyu.
Küçükpazarlı dedi: Bende bugün alıyorum sistemi. epic donanım arşivi 5400 lira olanı. Genişletmek için tıkla... Bence alma ekran kartı fazla ısınıyor diye duydum forumda bulabilirisin konuyu.
Küçükpazarlı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 1.016 Çözümler 2 Yer psk. svş. uzm. 4 Kasım 2019 #24 Bevkay dedi: Bence alma ekran kartı fazla ısınıyor diye duydum forumda bulabilirisin konuyu. Genişletmek için tıkla... 3 fanlı asus nasıl ısınabilir anlamıyorum. 1080p oynayacağım öyle çok ısınma olur mu ki ciddi olarak?
Bevkay dedi: Bence alma ekran kartı fazla ısınıyor diye duydum forumda bulabilirisin konuyu. Genişletmek için tıkla... 3 fanlı asus nasıl ısınabilir anlamıyorum. 1080p oynayacağım öyle çok ısınma olur mu ki ciddi olarak?
bilgennyk Kilopat Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 67 4 Kasım 2019 #25 Küçükpazarlı dedi: 3 fanlı asus nasıl ısınabilir anlamıyorum. 1080p oynayacağım öyle çok ısınma olur mu ki ciddi olarak? Genişletmek için tıkla... asus alma dostum. sapphire tercihin olsun bence.
Küçükpazarlı dedi: 3 fanlı asus nasıl ısınabilir anlamıyorum. 1080p oynayacağım öyle çok ısınma olur mu ki ciddi olarak? Genişletmek için tıkla... asus alma dostum. sapphire tercihin olsun bence.
Küçükpazarlı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 1.016 Çözümler 2 Yer psk. svş. uzm. 4 Kasım 2019 #26 bilgennyk dedi: asus alma dostum. sapphire tercihin olsun bence. Genişletmek için tıkla... sapphire 2 fanlı ama. 3 fanlıya göre daha çok ısınır bence. birde pulse versiyonu alınır mı ki.
bilgennyk dedi: asus alma dostum. sapphire tercihin olsun bence. Genişletmek için tıkla... sapphire 2 fanlı ama. 3 fanlıya göre daha çok ısınır bence. birde pulse versiyonu alınır mı ki.
bilgennyk Kilopat Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 67 4 Kasım 2019 #27 Küçükpazarlı dedi: sapphire 2 fanlı ama. 3 fanlıya göre daha çok ısınır bence. birde pulse versiyonu alınır mı ki. Genişletmek için tıkla... Pulse 2 fanlı nitro+ 3 fanlı. Asusun bir çok modelinden çok daha iyi soğutma sistemi var. Örnek asus modeli Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Küçükpazarlı dedi: sapphire 2 fanlı ama. 3 fanlıya göre daha çok ısınır bence. birde pulse versiyonu alınır mı ki. Genişletmek için tıkla... Pulse 2 fanlı nitro+ 3 fanlı. Asusun bir çok modelinden çok daha iyi soğutma sistemi var. Örnek asus modeli Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lian La-Fey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 3.103 Makaleler 18 Çözümler 12 4 Kasım 2019 #28 Küçükpazarlı dedi: 3 fanlı Asus nasıl ısınabilir anlamıyorum. 1080p oynayacağım öyle çok ısınma olur mu ki ciddi olarak? Genişletmek için tıkla... GPU'nun kendisi fazla ısınmıyor. Ekran kartındaki bellekler fazla ısınıyor. Birileri sürekli bir şeyi eksik söylüyor! Son düzenleme: 4 Kasım 2019
Küçükpazarlı dedi: 3 fanlı Asus nasıl ısınabilir anlamıyorum. 1080p oynayacağım öyle çok ısınma olur mu ki ciddi olarak? Genişletmek için tıkla... GPU'nun kendisi fazla ısınmıyor. Ekran kartındaki bellekler fazla ısınıyor. Birileri sürekli bir şeyi eksik söylüyor!