Ryzen 5 3600 ve RX 580 sistem düşük FPS problemi

oltaucu

Centipat
Topladigim sistemde düşük FPS değeri alıyorum. Sistemim;
  • Ryzen 5 3600 işlemci
  • ASUS B450 TUF Gaming Plus anakart
  • Sapphire RX 580 Nitro 8 GB
  • RAM Kingston 8 GB Pradotor
  • 700 Watt PSU
Aldığım FPS Furmark 1920x1080'de 8X acik 14 FPS'i geçmiyor. GTA full ayarlari açıyorum en fazla 60 FPS alıyorum. Ekran kartını ikinci el aldım garantisi de 10 ay var. Sorun nerede? İki kere format attım AMD yazılımını sildim kurdum. Karti test ederek aldım orada Furmark testinde 80 FPS altına dusmuyordu.

Evet ram biraz düşük kalmış ama yaptığım testlerde en fazla 6 GB kullanıyor sizce sorun ramlerdemi ekran kartından istediğim performansı vermiyor.
Kurban bayraminizda mübarek olsun

Son düzenleme:
Satın almam lazım tanıdık kimsede yok ddr4 ramler.sizce ondanmi
Bu degerle sistemi aldığım yerdeki değer arasında dağlar kadar fark var ramler bukadar fark yaratirmi .82 FPS ile 14 arasında dağlar var

Son düzenleme:
Evet dediğini yaptım düzelme oldu ne bilim aldığım yerde 82 puan veren kendi bilgisayarimda 14 verince düşündürdü acaba kartmı bozuk diye ileride ram takviyesi yapacam
Sorun halllettim arkadaşlar çok sağolun oyunlarda bazı ayarları kistim birazda bu AMD yazılımıyla alakalı sanırım duzeldi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…